Oyun için yaka mikrofonu önerisi

ForTheKing

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar,

Kulaklık olarak kafüstü kulaklıklar rahatsız ettiği için kulak içi kulaklık kullanıyorum oyun oynarken. Fakat o tarz kulaklıkların mikrofonları yetersiz oluyor. Bir de mikrofon almak istiyorum fakat masaüstü podcast tarzı mikrofonlar hem görüş açımı daralttığı hem de masada kalabalık bir görüntü oluşturduğu için istemiyorum.

Portatif, yakama takabileceğim, hareket ettiğimde hışırtı yapmayan, oyun oynarken normal bir ses seviyesinde konuştuğumda sesimi iyi alacak bir yaka mikrofonu var mıdır?

Selamlar,

Kulaklık olarak kafüstü kulaklıklar rahatsız ettiği için kulak içi kulaklık kullanıyorum oyun oynarken. Fakat o tarz kulaklıkların mikrofonları yetersiz oluyor. Bir de mikrofon almak istiyorum fakat masaüstü podcast tarzı mikrofonlar hem görüş açımı daralttığı hem de masada kalabalık bir görüntü oluşturduğu için istemiyorum.

Portatif, yakama takabileceğim, hareket ettiğimde hışırtı yapmayan, oyun oynarken normal bir ses seviyesinde konuştuğumda sesimi iyi alacak bir yaka mikrofonu var mıdır?
Her tür yaka mikrofonunu kullanabilirsiniz aşırı F/P 50 liralık bir yaka mikrofonu bile işinizi görür ses kaliteleri gayet iyi hışırtı falan tişörtünüz ile ya da nereye takıyorsanız onunla oynamazsanız sorun yaşatmaz benimki 6 ay falan dayandı galiba hatırlamıyorum daha kısada olabilir ondan sonra bilgisayar görmemeye başladı bozuldu.

Selamlar,

Eskiden boya m1 kullanıyordum ses iyi ama rahat değil. Fifine a6t ye geçtim. Hareketli kolu var ve masa arkasına bağladım. Kalabalık yapmıyor. A6t standlı olduğu için monitörün arkasından geliyor ve uzaktan ses alıyor.

Eskiden boya m1 kullanıyordum ses iyi ama rahat değil. Fifine a6t ye geçtim. Hareketli kolu var ve masa arkasına bağladım. Kalabalık yapmıyor. A6t standlı olduğu için monitörün arkasından geliyor ve uzaktan ses alıyor.
Monitörün hizasına yerleştirmem koltuk ile monitör arasındaki mesafeden kısık sesleri alır mı? Görüntü atabilme şansınız var mı hocam nasıl yerleştirdiniz merak ettim

para sorunun yoksa kulakiçi kulaklık araştırması yap bence en iyisi onlar.
Önerebileceğin bir model var mı silikonsuz

Monitörün hizasına yerleştirmem koltuk ile monitör arasındaki mesafeden kısık sesleri alır mı? Görüntü atabilme şansınız var mı hocam nasıl yerleştirdiniz merak ettim

Önerebileceğin bir model var mı silikonsuz

A6t standlı olanı masaya bağlayıp monitörün üstüne getirdim. Mikrofonu kullanmak istersem aynı hizada öne getiriyorum.

20250323_131523.jpg

Selamlar,

boya m1 kullanıyorum tek kötü yanı kablolu olması ama bence en f p yaka mikrofonu

Technopat Haberler

Geri
Yukarı