Kaan Berk Dönmez Hectopat Katılım 11 Şubat 2015 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2015 #1 Arkadaşlar, oyun içinde FPS ve sıcaklığı gösterebilecek bir program arıyorum acaba bildiğiniz bir program varsa, bana söyleyebilirmisiniz ? Bu arada ekran kartım MSI GTX 960 sıcaklığı ortalama kaç derece olmalı ? Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler...
Arkadaşlar, oyun içinde FPS ve sıcaklığı gösterebilecek bir program arıyorum acaba bildiğiniz bir program varsa, bana söyleyebilirmisiniz ? Bu arada ekran kartım MSI GTX 960 sıcaklığı ortalama kaç derece olmalı ? Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler...
Furkan Bektaş Kilopat Katılım 5 Eylül 2014 Mesajlar 3.709 Makaleler 14 4 Ağustos 2015 #2 MSI Afterburner. Yaz aylarındayız, sıcaklıklar dengesiz olabilir. Sen bize yükte kaç olduğunu söyle, biz de, normal veya anormal olduğunu söyleyelim.
MSI Afterburner. Yaz aylarındayız, sıcaklıklar dengesiz olabilir. Sen bize yükte kaç olduğunu söyle, biz de, normal veya anormal olduğunu söyleyelim.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 4 Ağustos 2015 #3 Şu videodaki ayarları yapılandırın: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Şu videodaki ayarları yapılandırın: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kaan Berk Dönmez Hectopat Katılım 11 Şubat 2015 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2015 #4 Şu anda LoL oynuyorum. V-Sync açık, 60 FPS, sıcaklık ise 57 derece... Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ağustos 2015
Furkan Bektaş Kilopat Katılım 5 Eylül 2014 Mesajlar 3.709 Makaleler 14 5 Ağustos 2015 #5 Kaan Berk Dönmez dedi: Şu anda LoL oynuyorum. V-Sync açık, 60 FPS, sıcaklık ise 57 derece... Genişletmek için tıkla... Gayet normal.
Kaan Berk Dönmez dedi: Şu anda LoL oynuyorum. V-Sync açık, 60 FPS, sıcaklık ise 57 derece... Genişletmek için tıkla... Gayet normal.