Wreeze Decapat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #1 Oyun içinden FPS'imi nasıl görebilirim (Amd ekran kartı kullanıyorum)?
Çözüm belirsizz 25 Ağustos 2024 Afterburner ile görebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Afterburner ile görebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.389 Makaleler 3 Çözümler 20 25 Ağustos 2024 #2 Afterburner ile görebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi Çözüm
Afterburner ile görebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
4 464250 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 4.139 Çözümler 10 25 Ağustos 2024 #3 Wreeze dedi: Oyun içinden FPS'imi nasıl görebilirim (Amd ekran kartı kullanıyorum)? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı driverını kurup ALT+R bas, yada msi afterburner kullan Artı 0 Eksi
Wreeze dedi: Oyun içinden FPS'imi nasıl görebilirim (Amd ekran kartı kullanıyorum)? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı driverını kurup ALT+R bas, yada msi afterburner kullan
aliyevv07 Centipat Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 461 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #4 Steam için istiyorsanız ayarlarda FPS göstergesi var ona açıp kullanabilirsin ama diğer türlü MSI Afterburner kullan. Artı 0 Eksi
Steam için istiyorsanız ayarlarda FPS göstergesi var ona açıp kullanabilirsin ama diğer türlü MSI Afterburner kullan.
gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.290 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #5 Çoğu oyunun ayarlar kısmında kendine özel FPS göstergesi oluyor zaten, ayrıca MSI Afterburner kullanabilirsin. Artı 0 Eksi
Çoğu oyunun ayarlar kısmında kendine özel FPS göstergesi oluyor zaten, ayrıca MSI Afterburner kullanabilirsin.
musty724 Decapat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 320 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #6 Wreeze dedi: Oyun içinden FPS'imi nasıl görebilirim (AMD ekran kartı kullanıyorum)? Genişletmek için tıkla... Ekran kartının driverından ve Afterburner ile görebilirsin benim tercihim Afterburner. Artı 0 Eksi
Wreeze dedi: Oyun içinden FPS'imi nasıl görebilirim (AMD ekran kartı kullanıyorum)? Genişletmek için tıkla... Ekran kartının driverından ve Afterburner ile görebilirsin benim tercihim Afterburner.
KS KS Wreeze Decapat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #7 belirsizz dedi: Afterburner ile görebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... bunun windows 10 hali varmı yoksa bu videoyu kullanabilirmiyim Artı 0 Eksi
belirsizz dedi: Afterburner ile görebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... bunun windows 10 hali varmı yoksa bu videoyu kullanabilirmiyim
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.389 Makaleler 3 Çözümler 20 25 Ağustos 2024 #8 Wreeze dedi: Bunun Windows 10 hali var mı yoksa bu videoyu kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Uygulama uygunsa kullanırsın diye biliyorum. Artı 0 Eksi
Wreeze dedi: Bunun Windows 10 hali var mı yoksa bu videoyu kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Uygulama uygunsa kullanırsın diye biliyorum.
KS KS Wreeze Decapat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #9 belirsizz dedi: Uygulama uygunsa kullanırsın diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Artı 0 Eksi
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.389 Makaleler 3 Çözümler 20 25 Ağustos 2024 #10 Rica ederim. Artı 0 Eksi