Oyun indir VIP güvenli mi?

ezCAT

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar normalde korsan oyun karşıtı bir insanım fakat özlediğim bir oyun var ve onun orijinali tüm mağazalardan kalkmış durumda. O yüzden bu siteyi buldum. Güvenilir mi virüs var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben yıllardır aktif kullanıyorum sıkıntı yaşamadım.

Ben bazen Full programlar indir sitesini kullanıyordum ve hiç virüs sorunu yaşamamıştım. Oraya da bir ihtimal bakabilirsiniz.

Ben kullandım, şu ana kadar sıkıntı olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Crack dedinmi güvenilir olması düşük ihtimal olabilir. Ben yıllardır kullanıyorum, tek yaşadığım şey performans kaybı bilgisayarda. Arkada gizlice çalışan uygulamada olabilir. Mining yapan uygulamalar olabilir. Ve tespit edilmesi biraz zahmetli gibi. Mining yapıldığının belirtisi ise sanırsam işlemci kullanımı ve ekran kartı kullanımının boşta iken yüksek olması. Ara sıra sıkça korsan kullanan biri olarak orijinal her zaman güvenilirdir.

Arkadaşlar bu siteden oyun falan indirmeyin ben yükledim fakat anti virüs programım Trojan:Archive/SuspicousBundler.F!2 diye bir şey buldu sakın bulaşmayın bu siteye.

Arkadaşlar bu siteden oyun falan indirmeyin ben yükledim fakat anti virüs programım Trojan:Archive/SuspicousBundler.F!2 diye bir şey buldu sakın bulaşmayın bu siteye.
Crack yaptığın için normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…