Ubisoft Connect Oyun indirilmiyor

Ubisoft Connect'ten AC oddsey yükleyeceğim ama bir türlü olmuyor. Hata veriyor. Hatanın görselini koydum. İnternette araştırdım çözümler denedim bayağı ama yine de olmuyor.

Dosya Ekleri

• CCBCF22E-E200-43A9-8341-34CF9DFE2A41.jpeg
    CCBCF22E-E200-43A9-8341-34CF9DFE2A41.jpeg
    287 KB · Görüntüleme: 58
Ubisoft Connect'ten AC oddsey yükleyeceğim ama bir türlü olmuyor. Hata veriyor. Hatanın görselini koydum. İnternette araştırdım çözümler denedim bayağı ama yine de olmuyor.

1. tipin çok güzel kardeşim 2. mert adamsın 3. eğer oyunu Epic Games'den aldıysan Ubisoft hesabını bağlamak da sorun yaşaya biliyor ama aynı durum nadir olsa da Steam'de de yaşanabilir.

Game Pass ile aldım oradan bağladım bir çözümü yok mu bu hatanın.

Hocam Game Pass i bağlamak için ubisoft launcher in tarayıcı açması lazım , sorunu tarayıcı değiştirerek çözmüştüm mesela bağlamak istediğimde PC otomatik olarak Edge tarayıcıyı açıyordu bende onunu chorem ile değiştirdim ve sorunum çözüldü eğer tarayıcıyı nasıl değiştireceğinizi bilmiyorsanız ayarlar kısmına "varsayılan uygulamalar" yazmanız yeterli olacaktır.

Hocam Game Pass'i bağlamak için Ubisoft Launcher'in tarayıcı açması lazım, sorunu tarayıcı değiştirerek çözmüştüm mesela bağlamak istediğimde PC otomatik olarak Edge tarayıcıyı açıyordu bende onunu chorem ile değiştirdim ve sorunum çözüldü eğer tarayıcıyı nasıl değiştireceğinizi bilmiyorsanız ayarlar kısmına "varsayılan uygulamalar" yazmanız yeterli olacaktır.

Ubisoft Connect uygulaması indirili uyguluma halinde bende.

Game Pass ile aldım oradan bağladım bir çözümü yok mu bu hatanın.

Hocam s. S. S kısmında baktınızmı bu arada orada çözümü olması lazım. Ya da bir Game Pass hesabını yeniden bağlayın.

Ubisoft Connect uygulaması indirili uyguluma halinde bende.

Evet hocam pardon ben yanlış anlamışım değil mi siz bağladınız Game Pass'i.

Hocam uygulama hizmetlere bağlanamamış hatanın dediğine göre uygulamayı bir silip yeniden kurmayı dener misiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı