Süleyman Mert Taşkın
Hectopat
Ubisoft Connect'ten AC oddsey yükleyeceğim ama bir türlü olmuyor. Hata veriyor. Hatanın görselini koydum. İnternette araştırdım çözümler denedim bayağı ama yine de olmuyor.
1. tipin çok güzel kardeşim 2. mert adamsın 3. eğer oyunu Epic Games'den aldıysan Ubisoft hesabını bağlamak da sorun yaşaya biliyor ama aynı durum nadir olsa da Steam'de de yaşanabilir.
Game Pass ile aldım oradan bağladım bir çözümü yok mu bu hatanın.
Hocam Game Pass'i bağlamak için Ubisoft Launcher'in tarayıcı açması lazım, sorunu tarayıcı değiştirerek çözmüştüm mesela bağlamak istediğimde PC otomatik olarak Edge tarayıcıyı açıyordu bende onunu chorem ile değiştirdim ve sorunum çözüldü eğer tarayıcıyı nasıl değiştireceğinizi bilmiyorsanız ayarlar kısmına "varsayılan uygulamalar" yazmanız yeterli olacaktır.
Game Pass ile aldım oradan bağladım bir çözümü yok mu bu hatanın.
Ubisoft Connect uygulaması indirili uyguluma halinde bende.
Ubisoft Connect'ten AC oddsey yükleyeceğim ama bir türlü olmuyor. Hata veriyor. Hatanın görselini koydum. İnternette araştırdım çözümler denedim bayağı ama yine de olmuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.