Haemus22 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 216 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #11 ne.z dedi: Temizlik ve macun değişimi yapmayalı uzun zaman oldu. Stant kullanıyorum zaten. Genişletmek için tıkla... Temizlik + macun değişimi sorunu çözecektir büyük ihtimalle. Hava çıkışı çok az yazmışsınız, tıkanmış olabilirler.
ne.z dedi: Temizlik ve macun değişimi yapmayalı uzun zaman oldu. Stant kullanıyorum zaten. Genişletmek için tıkla... Temizlik + macun değişimi sorunu çözecektir büyük ihtimalle. Hava çıkışı çok az yazmışsınız, tıkanmış olabilirler.
H hr.Z Decapat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 579 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Lise öğrencisi 14 Kasım 2023 #12 Haemus22 dedi: Temizlik + macun değişimi sorunu çözecektir büyük ihtimalle. Hava çıkışı çok az yazmışsınız, tıkanmış olabilirler. Genişletmek için tıkla... Windows Update'de 10 taneye yakın sürücü güncellemesi var. Onlar az da olsa yardımcı olur mu sorunun düzelmesi için?
Haemus22 dedi: Temizlik + macun değişimi sorunu çözecektir büyük ihtimalle. Hava çıkışı çok az yazmışsınız, tıkanmış olabilirler. Genişletmek için tıkla... Windows Update'de 10 taneye yakın sürücü güncellemesi var. Onlar az da olsa yardımcı olur mu sorunun düzelmesi için?
YardimDestek Hectopat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 705 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri Xeon E3-1225-Gigabyte H61M-S2PV-2x8 DDR3 Ram-HD7850-120 GB SSD-1 TB HDD-Gigabyte 420W PSU-ASUS USB 3.0 KASA Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Tamirciliği 14 Kasım 2023 #13 ne.z dedi: Windows Update'de 10 taneye yakın sürücü güncellemesi var. Onlar az da olsa yardımcı olur mu sorunun düzelmesi için? Genişletmek için tıkla... Hayır alakası dahi yok.
ne.z dedi: Windows Update'de 10 taneye yakın sürücü güncellemesi var. Onlar az da olsa yardımcı olur mu sorunun düzelmesi için? Genişletmek için tıkla... Hayır alakası dahi yok.
H hr.Z Decapat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 579 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Lise öğrencisi 14 Kasım 2023 #14 YardimDestek dedi: Hayır alakası dahi yok. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler.