Epic Games'te Batman Arkham Knight'ı indiriyorum. 20GB indi bilgisayarı akşam açık bırakmak istemiyorum. Akşam yatarken indirmeyi durdurup bilgisayarı kapatsam yarın akşam devam ettirsem kaldığı yerden devam eder mi?
Epic Games'te Batman Arkham Knight'ı indiriyorum. 20GB indi bilgisayarı akşam açık bırakmak istemiyorum. Akşam yatarken indirmeyi durdurup bilgisayarı kapatsam yarın akşam devam ettirsem kaldığı yerden devam eder mi?
Evet, kaldığı yerden devam eder. Herhangi bir sorun yaşamamak için bilgisayarı kapatmadan önce indirmeyi duraklatın.
Bir şey daha soracağım, oyun taşınabilir bir SSD'ye iniyor bilgisayarı kapattığım zaman onu da çıkarsam bir şey olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.