Çözüldü Epic Games Oyun indirirken yazma hızı anlık olarak 0'a inip çıkıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mutiant

Hectopat
Yer
Midland
Oyun almıştım şu oyunu indiriyordum. Bakarken fark ettim, indirmede sorun yok ama yazma hızı 0'a inip geri çıkıyor. Bazen 220, bazen 80, 100, sonra da sıfıra inip geri yükseliyor. Bunu sebebi nedir? SSD mi bozuldu acaba? Yardım edebilecek varsa iyi olur.

Çözüm
İndirilen dosyaları diske yazıyor, yazma bittikten sonra ve biraz indirmeye devam ettikten sonra yine yazmaya başlar. Normal bir durum.
Normal. SSD yazma hızı internet hızından daha yüksek olduğu için darboğaz oluyor. Zararlı değil.

Normal. SSD yazma hızı internet hızından daha yüksek olduğu için darboğaz oluyor. Zararlı değil.
İndirilen dosyaları diske yazıyor, yazma bittikten sonra ve biraz indirmeye devam ettikten sonra yine yazmaya başlar. Normal bir durum.
Aynı durumu ben de yaşıyorum arada sırada. SSD ile pek alakası olduğunu düşünmüyorum.
Anladım, cevaplarınız için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…