Oyun İndirme Yasağı

Mesela Humble Bundle da var. Ben oyunlarımın hepsini indirimli aldım. İndirimleri doğru dürüst takip edersen oldukça geniş bir oyun koleksiyonuna çok ucuza sahip olabilirsin.

Korsanı kontrol etmek bahanesi ile bilgisayarınıza casus yerleştirip bütün sosyal medya hesaplarınızdan gizli hayatınıza kadar her şeyi kontrol etmek. Daha da sonrasında size özel reklamlar hazırlamaya kadar gidiyor olay. Korsan bahane yani.

Korsanı kontrol etmek bahanesi ile bilgisayarınıza casus yerleştirip bütün sosyal medya hesaplarınızdan gizli hayatınıza kadar her şeyi kontrol etmek. Daha da sonrasında size özel reklamlar hazırlamaya kadar gidiyor olay. Korsan bahane yani.

Hiç o açıdan düşünmemiştim. Konumuzla alakalı değil belki ama bir noktada buluşuyorlar konu olarak. Bu dershanelerin kapatılması olayına baktığımız zaman okullarda, özellikle de meslek liselerinde öğrenciler hiç eğitim verilmediğini söylüyor. Verilmedi derken gerçek anlamıyla hiçbir şey öğretimiyor. O öğrenciler dershanelerden eğitim görürken kaldırılacağı söylenildi. Dünya eğitimiyle fark atarken, Türkiye'de sanırım nasıl olsa eğitimde zirveye ulaşamıyacaz en dibe vuralım mantığıyla hareket etmeye başladı sanırsam.

Kızlı erkekli bahanesiyle evlere baskınlar olacağı söylenildi.

Şimdi de casus yazılımı bahanesiyle özel yaşantıyı hiçe saymak konusunu öğreniyorum.

https://www.technopat.net/forum/bilim/32731-dunya-nin-sonu-2032-yilinda-olabilir.html

Dünya'nın sonu 2032 olabilir fakat Türkiye'nin sonu 2023 olacağı kesin.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı