333365

Yottapat!
Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz!
Makaleler
65
Belki Launcher'ı fazla gömüyorumdur diye düşündüm. Bir şans daha vermeye karar verdim ve Epic Games'ten oyun indirmeye başladım. Oyunu duraklatmam gerekti, duraklattım ve indirmesini tekrar başlattım. İndirdiğim yerleri pas geçerek sıfırdan tekrar indirmeye başlıyor. Örneğin dosyanın 11 GB'ı kalmış olsun, bunun 9 GB'ını indirdim. Duraklatıp indirmeyi başlattıktan sonra tekrardan sıfırdan başlatıyor. Bu harika, müthiş platform; Steam'e böyle mi rakip olacak? Daha bir indirme sayacı düzgün çalışmıyor! Kullanıcılarına ne kadar adamakıllı destek sağladığı da şüpheli, daha indirme sayacının doğru düzgün çalışmasını sağlayamayan bir firma; kullanıcılara mı destek sağlayacak? Bunları belirtince de Steam fanboy oluyoruz.

Aslında tüm platformlara karşıyım. Kutulu oyun mantığını kaldırıp lisans satmaya zorladıkları için hepsine kızgınım. Öncelikle bunu belirteyim. Daha bir indirme sayacının düzgün çalışmadığı Epic Games'i kim kullanmak ister? Bedava oyun dağıtmalarının sebebi de bu çünkü bedava, indirimli oyun dağıtmak zorundalar. Epic Games, daha indirme sayacının doğru düzgün çalışmasını bile sağlayamıyor, kullanıcılarına adamakıllı destek sağlamıyor; sağlayamıyor. Sağlayamadığı için de bu açığı bir şekilde kapatmak zorundalar. Bu açığı da nasıl kapatacaklar? Bedava oyun ya da indirimli oyun dağıtarak. Bunları dediğim için bana kızanlar da olacak hatta yorumlarda sallayanlar da olacak. Açıkçası umurumda değil. Google aramasında çıkması için bu konuyu açıyorum. Bu konu onaylanırken de Epic Games'i bir daha kullanmamak üzere de siliyorum.

Hocam neden lisanslı oyunlara karşısınız?

Hocam neden lisanslı oyunlara karşısınız?
Aslında tüm platformlara karşıyım. Kutulu oyun mantığını kaldırıp lisans satmaya zorladıkları için hepsine kızgınım. Öncelikle bunu belirteyim.

Çünkü oyun sana ait değil, lisansını almış oluyorsun. Yarın bir gün, oyun kütüphanenden kaldırıldığı zaman hak talep edemiyorsun.

Garip bir olay hiç böyle bir şeye rastlamadım. Serverlerdan kaynaklı olabilir mi acaba? Yoksa sizden kaynaklı hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Ghostxz3, benden kaynaklı değil. Benden kaynaklı olsa Steam'de ya da farklı indirme programında da aynı sorunu yaşardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…