kabloluda zatenAnlık kopmalardan olabilir kablolu bağlantıya geçip tekrar oyun indirmeyi deneyebilirsiniz.
Steamde indirmeye çalışıyorum cs go ya bir güncelleme gelmişti yine bunun gibi bir hata alıyordum hesaptan gir çık yapınca düzeldi o günden sonra steamde hep bir sorun çıkmaya başladıHangi programda indirme yapmaya çalışıyorsun? Programa ait genel bir sorunsa ona göre araştırma yapıp çözüm bulabiliriz. Onun haricinde Windows güvenlik duvarın, virüs programın felan programı engelliyor olabilir onları kontrol et yada dns önbelleğini temizlemeyi deneyebilirsin.
Merhaba olayı çözebilen oldu mu? Yardımcı olur musunuz?
Merhaba dostum PC'ye restart at veya internete at olmazsa biraz zaman nasıl çözdüğümü hatırlamıyorum.
Anladım eğer aklına gelirse lütfen yazar mısın çıldırıcağım bir şey indirmek istiyorum durduruyor aşağıya alıyor durdurduktan sonra devam ettirmekten yoruldum gerçekten hiçbir yerde cevabı da her şeyi denedim. Bu arada modeme ve PC'ye res attım halen aynı
Wi-Fi adaptöründe bir sorun olabilir mi sen Ethernet kablosu mu kullanırken oldu bu hata?
Anladım eğer aklına gelirse lütfen yazar mısın çıldırıcağım bir şey indirmek istiyorum durduruyor aşağıya alıyor durdurduktan sonra devam ettirmekten yoruldum gerçekten hiçbir yerde cevabı da her şeyi denedim. Bu arada modeme ve PC'ye res attım halen aynı
Wi-Fi adaptöründe bir sorun olabilir mi sen Ethernet kablosu mu kullanırken oldu bu hata?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.