ekmekandkupseker Hectopat Katılım 3 Şubat 2015 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2015 #1 Merhaba arkadaşlar ben ferhat, bilgisayarımda bir türlü karar veremediğim bir sistem var oyun bilgisayarı olarak windows 8 mi performans açısndan iyi yoksa windows 7 mi? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Şubat 2015
Merhaba arkadaşlar ben ferhat, bilgisayarımda bir türlü karar veremediğim bir sistem var oyun bilgisayarı olarak windows 8 mi performans açısndan iyi yoksa windows 7 mi?
RockNRolla Megapat Katılım 25 Ocak 2015 Mesajlar 366 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2015 #2 En güncel olan windows 8.1 bence. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Şubat 2015
A AxeON Hectopat Katılım 23 Aralık 2014 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2015 #3 Pek farketmez aslında. Güncel olması daha iyidir yani
Mehmet_M Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Temmuz 2014 Mesajlar 1.712 Makaleler 2 Yer Paramaribo / Surinam Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2015 #5 Windows 8.1 diyorum. Daha güncel.
ekmekandkupseker Hectopat Katılım 3 Şubat 2015 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2015 #6 Mehmet_M dedi: Windows 8.1 diyorum. Daha güncel. Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: Windows 8.1 her oyunu açar bir sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: Pek farketmez aslında. Güncel olması daha iyidir yani Genişletmek için tıkla... RockNRolla dedi: En güncel olan windows 8.1 bence. Genişletmek için tıkla... Oyunu açıp açmamasundan değil. Hangi sistemde yüksek FPS yani daha az kasar hangi sistemde? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Şubat 2015
Mehmet_M dedi: Windows 8.1 diyorum. Daha güncel. Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: Windows 8.1 her oyunu açar bir sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: Pek farketmez aslında. Güncel olması daha iyidir yani Genişletmek için tıkla... RockNRolla dedi: En güncel olan windows 8.1 bence. Genişletmek için tıkla... Oyunu açıp açmamasundan değil. Hangi sistemde yüksek FPS yani daha az kasar hangi sistemde?
Xen Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ekim 2013 Mesajlar 1.847 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2015 #7 Windows 8.1 daha stabil ve daha hızlıdır. Bu forumda zaten size önerilecek olan işletim sistemi 7 değil 8.1.3 olacaktır.
Windows 8.1 daha stabil ve daha hızlıdır. Bu forumda zaten size önerilecek olan işletim sistemi 7 değil 8.1.3 olacaktır.