Oyun İsmi Önerisi

Swind

Kilopat
Daha fazla  
İyi akşamlar. Klasik olmayan bir isim önerebilir misiniz ? Herhangi bir anlamı olmasına gerek yok, göze hoş gözükmesi (tam anlatamamış olabilirim) kısa ve okunması zor olmayan bir isim önerir misiniz ? Şimdiden teşekkürler :)

Anladığım kadarıyla oyun yapıyorsunuz ve isim arıyorsunuz. Ancak bize oyun içeriği hakkında biraz bilgi verirseniz isim bulma konusunda daha yaratıcı oluruz. Oyunun tarzı, türü, varsa konusu v.b şeklinde.

Yanlış anlamışsınız, veya ben yanlış anlatmışım, kusura bakmayın. Ben Steam, Origin vb. oyun veya oyun platformlarına isim soruyorum.

Sanırım oyunlarda kullanmak için nick arıyorsunuz. Klasik örneklerden darklord mesela. Bunu anlatmak istiyor galiba. :D

Hala anlayabilmiş değilim ama sanırım güzel ismi olan bir oyun istiyorsunuz :D . Örneğin Warframe, Skyrim, Dota, LIMBO olabilir.

Evet, bundan bahsediyorum :D Herhangi bir anlamı olmasına gerek yok ama kısa olursa ve klasik olmazsa çok memnun kalacağım :D

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı