Erkan Skywalker Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 1.463 Makaleler 5 Çözümler 19 Yer Eskişehir/Türkiye 4 Aralık 2024 #1 Merhaba, Steam aşağıda gördüğünüz gibi kaldır butonunda takılı kaldı oyunla alakalı hiçbir işlem yapamıyorum oyunu oynayamıyorum. Ne yapmalıyım?
Merhaba, Steam aşağıda gördüğünüz gibi kaldır butonunda takılı kaldı oyunla alakalı hiçbir işlem yapamıyorum oyunu oynayamıyorum. Ne yapmalıyım?
Wuesty Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 583 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer ANKARA / KEÇİÖREN 4 Aralık 2024 #2 Erkan Skywalker dedi: Merhaba, Steam aşağıda gördüğünüz gibi kaldır butonunda takılı kaldı oyunla alakalı hiçbir işlem yapamıyorum oyunu oynayamıyorum. Ne yapmalıyım? Eki Görüntüle 2366811 Genişletmek için tıkla... Oyun halen yüklüyse oyunun steamapps klasörü içindeki klasöründen oyunu kendin başlat veya Steam'in indirme önbelleğini temizlemeyi dene. Artı 0 Eksi
Erkan Skywalker dedi: Merhaba, Steam aşağıda gördüğünüz gibi kaldır butonunda takılı kaldı oyunla alakalı hiçbir işlem yapamıyorum oyunu oynayamıyorum. Ne yapmalıyım? Eki Görüntüle 2366811 Genişletmek için tıkla... Oyun halen yüklüyse oyunun steamapps klasörü içindeki klasöründen oyunu kendin başlat veya Steam'in indirme önbelleğini temizlemeyi dene.
Escobar44 Picopat Katılım 4 Kasım 2024 Mesajlar 35 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2024 #3 Steam'e kapat aç yapabilirsin. Bilgisayarı da aynı şekil. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Aralık 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Erkan Skywalker Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 1.463 Makaleler 5 Çözümler 19 Yer Eskişehir/Türkiye 5 Aralık 2024 #4 Escobar44 dedi: Steam'e kapat aç yapabilirsin. Bilgisayarı da aynı şekil. Genişletmek için tıkla... İlk yaptığımda düzelmemişti ikinci denemede düzeldi teşekkürler. Artı 0 Eksi
Escobar44 dedi: Steam'e kapat aç yapabilirsin. Bilgisayarı da aynı şekil. Genişletmek için tıkla... İlk yaptığımda düzelmemişti ikinci denemede düzeldi teşekkürler.