Oyun kanalı için öneriler

YildzYahya

Femtopat
Yer
Elazığ
Daha fazla  
Merhabalar, bir oyun kanalı açmayı düşünüyorum. Ama oyunları oynarken konuşacak bir şey aklıma gelmiyor. Evirip çevirip de bir şey bulamıyorum. Her şeye tepki vermekte olmaz diye düşünüyorum. Ekrandaki yazıları okuyup etraftaki insanlarla konuşmuş gibi yapınca da konuşmak için konuşmuş olduğumdan o da bana göre olmaz. Akıcı bir video için ne yapabilirim?

Düşüncelerinizi bir kenara bırakıp bir videonuzda her şeye tepki vermeyi deneyin. Farkı göreceksiniz. Doğal olmanız büyük bir kriter bence.

Selamlar benim yabancı bir arkadaşım vardı tek tip oyun videosu seçti o içerikden günlük 3-4 video atdı ve şu an 7K abonesi oldu sadece 4 haftada sana önerim her gün düzenli video yükle eninde sonunda algoritmayı yakalayacaksın emin ol.

Hikayeli oyunlar oynuyprsanız oyuna kendinizi adapte edin. Onun haricinde diyaloglar ve karkaterler hakkında düşüncelerinizi belirtmekten pek çekinmeyin. Eğer Online temelli oyunşar oynutorsanız da tüyolar verebilir. Rakip oyuncuları kendinizce yorumlayabilir sesli şekilde bir rotasyın düşünebilirsiniz.

İlk olarak İngilizce bir video çekin fakat öylesine olmasın,birşeyin çözümünü anlatın,mesela PUBG'de bir görev vardı onun çözümünü attım 1k'den fazla izlenmesi var şuan.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı