bir2bir3bir4 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 2.362 Çözümler 21 3 Ekim 2020 #1 Unrealengine öğrenmek için öylesine bir FPS oyunu yapmak istiyorum. Ben karakter ve onun animasyonunu nasıl yaparım program önerebilir misiniz?
Unrealengine öğrenmek için öylesine bir FPS oyunu yapmak istiyorum. Ben karakter ve onun animasyonunu nasıl yaparım program önerebilir misiniz?
Elektrikci_Hasan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2019 Mesajlar 4.520 Makaleler 1 Çözümler 30 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2020 #2 Blender - The Free and Open Source 3D Creation Software — blender.org The Freedom to Create www.blender.org
Blender - The Free and Open Source 3D Creation Software — blender.org The Freedom to Create www.blender.org
Ban 1s Coming Centipat Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 734 Çözümler 5 Yer Çok meraklıyım 3 Ekim 2020 #3 Karakter sanatçısı (character artist) olacağım derseniz Blender öneriyorum ancak "sıradan karakter olsun ben kod kısmında uğraşacağım" derseniz Steam Fuse öneririm.
Karakter sanatçısı (character artist) olacağım derseniz Blender öneriyorum ancak "sıradan karakter olsun ben kod kısmında uğraşacağım" derseniz Steam Fuse öneririm.
Aslan Kaan Şahin Centipat Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 273 Yer samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ekim 2020 #4 Cinema4d kullanabilirsiniz modelleme için çok kullanışlı