Oyun karakterleriyle bağ kurmak

Enes Bomba

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba bir insanın oyun içinde ki bir karakterde kendini bulması benzetmesi ve bağ kurması mümkün müdür?

Assassin's Creed serisinde ki Basim karakterine bağ hissediyorum kişiliğini kendime benzetiyorum normal bir durum mu?

Merhaba bir insanın oyun içinde ki bir karakterde kendini bulması benzetmesi ve bağ kurması mümkün müdür?

Assassin's Creed serisinde ki basim karakterine bağ hissediyorum kişiliğini kendime benzetiyorum normal bir durum mu?

Çok normal hocam 🤣 konuyu açmanız bile cok gerekli değil aslında benim arkadaşım kendini Arthur Morgan sanıyordu çocuk kovboy şapkası getiriyordu okula.

Çok normal hocam 🤣 konuyu açmanız bile cok gerekli değil aslında benim arkadaşım kendini Arthur Morgan sanıyordu çocuk kovboy şapkası getiriyordu okula.

Nfkslspsdlslslsşsşsş harikaymıs.

Olsun hocam yabancılar açıyor böyle başlıklar bizde açmış olalım😏

Olsun hocam yabancılar açıyor böyle başlıklar bizde açmış olalım😏

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı