J JrNightFire Femtopat Katılım 31 Ekim 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #1 Bannerlord'da bir oyun kayıtım var ama bu kayıt, oyun dosyalarında gözükmüyor ve ben bu kayıt dosyasını flash belleğe aktarmak istiyorum. Dosya Ekleri resim_2023-11-17_105121500.png 32,1 KB · Görüntüleme: 37
Bannerlord'da bir oyun kayıtım var ama bu kayıt, oyun dosyalarında gözükmüyor ve ben bu kayıt dosyasını flash belleğe aktarmak istiyorum.
DarkMen Hectopat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 2.071 Çözümler 49 17 Kasım 2023 #2 JrNightFire dedi: Bannerlord'da bir oyun kayıtım var ama bu kayıt, oyun dosyalarında gözükmüyor ve ben bu kayıt dosyasını flash belleğe aktarmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bir ihtimal gizli olabilir. Gizli Dosyaları Göster'i açar mısın?
JrNightFire dedi: Bannerlord'da bir oyun kayıtım var ama bu kayıt, oyun dosyalarında gözükmüyor ve ben bu kayıt dosyasını flash belleğe aktarmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bir ihtimal gizli olabilir. Gizli Dosyaları Göster'i açar mısın?
J JrNightFire Femtopat Katılım 31 Ekim 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #3 DarkMen dedi: Bir ihtimal gizli olabilir. Gizli dosyaları göster'i açar mısın? Genişletmek için tıkla... Açtım ama hala yok. Bu arada oyunu Xbox üzerinden indirdim. DarkMen dedi: Bir ihtimal gizli olabilir. Gizli Dosyaları Göster'i açar mısın? Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 17 Kasım 2023
DarkMen dedi: Bir ihtimal gizli olabilir. Gizli dosyaları göster'i açar mısın? Genişletmek için tıkla... Açtım ama hala yok. Bu arada oyunu Xbox üzerinden indirdim. DarkMen dedi: Bir ihtimal gizli olabilir. Gizli Dosyaları Göster'i açar mısın? Genişletmek için tıkla...