Çözüldü Oyun kaydını Game Pass'a aktarma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BGSGP

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Baştan uyarayım, Xbox'tan Steam'a değil, Steam'tan Xbox Game Pass PC'ye save nasıl aktarılır, onu soruyorum.

Clustertruck oyununu Steam'dan oynuyordum GeForce NOW ile, artık onun yerine xCloud kullanacağım. Game Pass PC'deki sürüme Steam'daki save dosyasını aktarıp buluta kaydedeceğim, böylece XCloud'dan da oynayabileceğim.

Olmazsa da, bulabilirseniz "hell" bölümünün 9. bölümü olan save dosyasını bulabilirseniz atabilir misiniz?

Çözüm
Dosyalara erişimim var hocam, çoğu oyuna Türkçe yama yapmıştım hatta. Steam'daki save dosyasını oyunun save dosyasına yapıştırsam olur mu? Dosyalarda farklılık var mıdır?

Oyunun save sistemine göre değişir. Eğer yapımcılar 2 platform için farklı sistem yapmadılarsa sorun çıkmaz. Dosyaların yedeğini alıp deneyin.
Olmaz maalesef.
xBox oyun dosyalarına erişime izin vermiyor. Oyunun kendine özel hesap sistemi yoksa yapamazsınız.
Dosyalara erişimim var hocam, çoğu oyuna türkçe yama yapmıştım hatta. Steam'daki save dosyasını oyunun save dosyasına yapıştırsam olur mu? Dosyalarda farklılık var mıdır?

Dosyalara erişimim var hocam, çoğu oyuna Türkçe yama yapmıştım hatta. Steam'daki save dosyasını oyunun save dosyasına yapıştırsam olur mu? Dosyalarda farklılık var mıdır?

Oyunun save sistemine göre değişir. Eğer yapımcılar 2 platform için farklı sistem yapmadılarsa sorun çıkmaz. Dosyaların yedeğini alıp deneyin.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı