S Shiva.7 Centipat Katılım 24 Eylül 2024 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2025 #1 Arkadaşlar merhaba, Oyun esnasında performansı etkilemeyecek oyun kayıt programları önerir misiniz? ( ücretsiz )
Arkadaşlar merhaba, Oyun esnasında performansı etkilemeyecek oyun kayıt programları önerir misiniz? ( ücretsiz )
T ThqVortex Centipat Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 535 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2025 #2 OBS Studio.
resay62 Decapat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 282 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2025 #3 Telefon mu? Shiva.7 dedi: Arkadaşlar merhaba, Oyun esnasında performansı etkilemeyecek oyun kayıt programları önerir misiniz? ( ücretsiz ) Genişletmek için tıkla...
Telefon mu? Shiva.7 dedi: Arkadaşlar merhaba, Oyun esnasında performansı etkilemeyecek oyun kayıt programları önerir misiniz? ( ücretsiz ) Genişletmek için tıkla...
S Shiva.7 Centipat Katılım 24 Eylül 2024 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2025 #4 resay62 dedi: Telefon mu? Genişletmek için tıkla... Pardon PC diye belirtmeyi unutmuşum, telefon değil PC.
resay62 dedi: Telefon mu? Genişletmek için tıkla... Pardon PC diye belirtmeyi unutmuşum, telefon değil PC.
6 613007 Decapat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 942 Makaleler 2 Çözümler 8 3 Şubat 2025 #5 Shiva.7 dedi: Pardon PC diye belirtmeyi unutmuşum, telefon değil PC. Genişletmek için tıkla... Oyun oynarken kullandığınız programın göz ile görünür bir FPS değerini düşüreceğini düşünmüyorum. OBS Studio kurun geçin.
Shiva.7 dedi: Pardon PC diye belirtmeyi unutmuşum, telefon değil PC. Genişletmek için tıkla... Oyun oynarken kullandığınız programın göz ile görünür bir FPS değerini düşüreceğini düşünmüyorum. OBS Studio kurun geçin.
S Shiva.7 Centipat Katılım 24 Eylül 2024 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2025 #6 OBS Kurdum arkadaşlar teşekkürler.