Oyun kayıt programı önerisi

MustafaMrc06

Femtopat
Daha fazla  
Benim ekran kartım RX 6500 XT ve bu ekran kartı ReLive özelliğini karşılamıyor. Benim de oyunlarda bazı anları kaydetmem gerekiyor. 1-2 dakika geçse bile geçmişi kayıt alabileceğim bir kayıt programı var ise yardım edersiniz sevinirim.

mesela oyunda güzel bi an oluyor ve ben onu almak istiyorum. İstediğim şey şu hep kayıt programı kayıt almasın sadece güzel bi an olunca 30 saniye 1 dakka geçmişini kayıt alsın . Software gibi
Önceki konuları görmüşsünüzdür belki ama yine de sanırım tek mantıklı yol Xbox Game Bar ile son 30 saniyeyi (belki ayarlanıyordur bilmiyorum kullanmadığım için) kaydetmek gibi gözüküyor.

Önceki konuları görmüşsünüzdür belki ama yine de sanırım tek mantıklı yol Xbox Game Bar ile son 30 saniyeyi (belki ayarlanıyordur bilmiyorum kullanmadığım için) kaydetmek gibi gözüküyor.
onu denedim ama sistem gereksinimleriniz yetmiyor tarzı bişey diyo desteklemiyomuş. sistem gereksinimlerimde -RX 6500XT -- İ511400F - 16 GBRAM -- 480 GB SSD

onu denedim ama sistem gereksinimleriniz yetmiyor tarzı bişey diyo desteklemiyomuş. sistem gereksinimlerimde -RX 6500XT -- İ511400F - 16 GBRAM -- 480 GB SSD
Sanırım çözümü olan bir hata diye tahmin ediyorum uğraşmak istemiyorsanız sanırım direkt oyunların tekrarlarını oynatırken önemli anları kaydederek işinizi halletmemiz gerekiyor, yarın belki işinize yarayacak bir program bulursam buraya yazarım şimdi yatacağım iyi geceler.

Sanırım çözümü olan bir hata diye tahmin ediyorum uğraşmak istemiyorsanız sanırım direkt oyunların tekrarlarını oynatırken önemli anları kaydederek işinizi halletmemiz gerekiyor, yarın belki işinize yarayacak bir program bulursam buraya yazarım şimdi yatacağım iyi geceler.

Software üzerinde bayağı araştırdım ama Xbox Game Bar'ı hiç araştırmadım düzetlmek için. Düzeltmeye çalışacağım. İyi geceler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı