ahmetkara7706 Centipat Katılım 2 Mart 2024 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2024 #1 Arkadaşlar bana şu sisteme uygun bir oyun kaydetme programı önerir misiniz? Acil video çekmem lazım da game bar olmuyor, Bandicam'da yazmayın. OBS de olmuyor.
Arkadaşlar bana şu sisteme uygun bir oyun kaydetme programı önerir misiniz? Acil video çekmem lazım da game bar olmuyor, Bandicam'da yazmayın. OBS de olmuyor.
Burdaoynayak Centipat Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 907 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2024 #2 Sisteminiz nedir? özellikleri yazarmısınız?
nickyokaga Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 42 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2024 #3 Kullandığınız programlar niye olmuyor onu yazsaydınız. Sisteminiz mi yetmiyor?
Burdaoynayak Centipat Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 907 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2024 #4 nickyokaga dedi: Kullandığınız programlar niye olmuyor onu yazsaydınız. Sisteminiz mi yetmiyor? Genişletmek için tıkla... kullanamıyordur belki anlayamıyodur. Streamlabs öneririm hem yayın için çok kişi kullanıyor
nickyokaga dedi: Kullandığınız programlar niye olmuyor onu yazsaydınız. Sisteminiz mi yetmiyor? Genişletmek için tıkla... kullanamıyordur belki anlayamıyodur. Streamlabs öneririm hem yayın için çok kişi kullanıyor
ahmetkara7706 Centipat Katılım 2 Mart 2024 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2024 #5 nickyokaga dedi: Kullandığınız programlar niye olmuyor onu yazsaydınız. Sisteminiz mi yetmiyor? Genişletmek için tıkla... OBS de düşüğü seçiyorum PC kasmıyor video kasıyor Bandicam'dan zaten hayır yok game bardada sistemim yetmiyor.
nickyokaga dedi: Kullandığınız programlar niye olmuyor onu yazsaydınız. Sisteminiz mi yetmiyor? Genişletmek için tıkla... OBS de düşüğü seçiyorum PC kasmıyor video kasıyor Bandicam'dan zaten hayır yok game bardada sistemim yetmiyor.
Burdaoynayak Centipat Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 907 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2024 #6 ahmetkara7706 dedi: OBS de düşüğü seçiyorum PC kasmıyor video kasıyor Bandicam'dan zaten hayır yok game bardada sistemim yetmiyor. Genişletmek için tıkla... özelliklerinizi yazarmısınız
ahmetkara7706 dedi: OBS de düşüğü seçiyorum PC kasmıyor video kasıyor Bandicam'dan zaten hayır yok game bardada sistemim yetmiyor. Genişletmek için tıkla... özelliklerinizi yazarmısınız
TwistyJead Decapat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 912 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2024 #7 Fraps.
ahmetkara7706 Centipat Katılım 2 Mart 2024 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2024 #8 Burdaoynayak dedi: Sisteminiz nedir? Özellikleri yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Biraz önce yazıyordu ama gitmiş atı Radeon HD 4550 4 GB RAM Intel Core 2 Duo E4600 bir de anakart ECS markası. Burdaoynayak dedi: Kullanamıyordur belki anlayamıyordur. Streamlabs öneririm hem yayın için çok kişi kullanıyor. Genişletmek için tıkla... OBS'den bir farkı yok.
Burdaoynayak dedi: Sisteminiz nedir? Özellikleri yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Biraz önce yazıyordu ama gitmiş atı Radeon HD 4550 4 GB RAM Intel Core 2 Duo E4600 bir de anakart ECS markası. Burdaoynayak dedi: Kullanamıyordur belki anlayamıyordur. Streamlabs öneririm hem yayın için çok kişi kullanıyor. Genişletmek için tıkla... OBS'den bir farkı yok.
Burdaoynayak Centipat Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 907 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2024 #9 XSplit Broadcaster kullanın bu sisteme olmazsa OBS veya streamablenin eski sürümleri işinizi görecektir çözüm işaretlerseniz sevinirim.
XSplit Broadcaster kullanın bu sisteme olmazsa OBS veya streamablenin eski sürümleri işinizi görecektir çözüm işaretlerseniz sevinirim.
PolarXP Picopat Katılım 24 Ekim 2024 Mesajlar 783 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 7500F 3.7GHz 6 Core 12 Threads 38MB Cache MSI PRO A620M-E AMD A620 AM5 DDR5 6800MHz mATX Corsair 16GB Vengeance 5200mhz CL40 DDR5 RAM GIGABYTE RTX 3060Ti Windforce OC 8GB GDDR6 256 Bit Adata Legend 850 Lite 1TB 5000-3200MB PCIe Gen4x4 M.2 SSD MSI MAG A650BNL 650W 80+ BRONZE PSU DeepCool LE520 RGB 240 mm Sıvı Soğutucu XPG Lander 500 4 Fanlı ATX Cinsiyet Erkek Meslek Serbest 27 Ekim 2024 #10 ahmetkara7706 dedi: OBS de düşüğü seçiyorum PC kasmıyor video kasıyor Bandicam'dan zaten hayır yok game bardada sistemim yetmiyor. Genişletmek için tıkla... OBS de yapmanız gereken bazı ayarlar var. Ayarları doğru yaparsanız sorun kalmaz. Olmazsa camtaisa kullanabilirsiniz ama çok tercih edilen bir program değil.
ahmetkara7706 dedi: OBS de düşüğü seçiyorum PC kasmıyor video kasıyor Bandicam'dan zaten hayır yok game bardada sistemim yetmiyor. Genişletmek için tıkla... OBS de yapmanız gereken bazı ayarlar var. Ayarları doğru yaparsanız sorun kalmaz. Olmazsa camtaisa kullanabilirsiniz ama çok tercih edilen bir program değil.