Oyun kayıt programı tavsiyesi

Mavislime de Fraps kullanıyor FPS gayet iyiydi oyun kaydı da güzeldi. Hata 1068 verdi oyun çubuğu çözüme bakıyorum.
Bence kullanabiliyorsan Nvidia ekran kayıt programını kullan. Sistemin elvermezse win+g yaparak da kayıt alabilirsin. Bunun haricindeki programlar bilgisayarınızı fazlasıyla zorlarlar o nedenle benim önerim bunlar.

Bence kullanabiliyorsan NVIDIA ekran kayıt programını kullan. Sistemin elvermezse Win+g yaparak da kayıt alabilirsin. Bunun haricindeki programlar bilgisayarınızı fazlasıyla zorlarlar o nedenle benim önerim bunlar.

Hocam nedense kaydı başlat aktif değil ve Win+g yapınca açılmıyor arama çubuğuna yazıyorum. Ve Xbox Live oyun kaydetme hizmetide açılmıyor.

Açıldı ancak kaydet özelliği aktif değil.

"Win+g" yapınca yukarıda kamera görseli var (yakala diye) ona basın orada kayıt kısmı oluyor. Herhangi bir uygulamayı açarsanız aktif olur.
Hızlı kayıt içinde "Win+r" yapın.
Windows ayarlarında "oyun" kısmında bütün kısayollarını bulabilirsiniz.

Şimdi l4D açacağım bakalım kaydetcek mi?

Fakat şöyle bir şey varkı oyun moduna giriyorum onun orada Xbox var onu açıyorum sonra hemen kapanıyor başka bir şey açınca o nasıl olacak.

Fakat şöyle bir şey varkı oyun moduna giriyorum onun orada Xbox var onu açıyorum sonra hemen kapanıyor başka bir şey açınca o nasıl olacak.

Nasıl yani?
Direk Win+r yaparak kayıtınızı alıp aynı şekilde kapatacaksınız.

Nasıl yani?
Direk Win+r yaparak kayıtınızı alıp aynı şekilde kapatacaksınız.

Win+r yaptığımda çalıştır açılıyor bu 1 2.side kaydı başlat Shift+F12 olarak gözüküyor bende DirectX 12 ultimete desteği yok ondan mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…