Oyun Klavyesi Önerisi

Çoğunlukla oyun. Ama sesi ve hissiyatı için blue switch istiyorum.
Philips SPK8614 bu klavyeyi öneriyorum gerçekten iyi bir model. Işıkları olsun o ses açma kapama tuşu ve diğer media player tuşları gerçekten çok işe yarar gözüküyor. 300 Liram olsa direkt alacağım bir klavye.
İnceleme videoları:
Video 1
Video 2
Klavye sesi
Video 4 (Donanım Arşivi)
Videolar sayesinde klavye hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz arkadaşımda sipariş etti bundan. Geleli 2 gün oldu paketlemesinde veya klavye olarak hiç bir sorun yaşamadı şimdilik. Ben de deneyimledim gerçekten hissiyatı güzel bir klavye.
Edit: Çin'den alınıp üzerine marka kazıyan firmalar gibi değil daha kaliteli bir klavye onu belirteyim.

Edit: Çin'den alınıp üzerine marka kazıyan firmalar gibi değil daha kaliteli bir klavye onu belirteyim.
Sponsorlara çalışan her şeyi öven Donanım Haber bile bunu kabul etmiş hala Çin'den alıp marka basılmış diyor sizin böyle demeniz ilginç. Online Shop AULA Oyun Mekanik Klavye 104 Tuşları Kablolu Arkadan Aydınlatmalı Metal Anti-ghosting Ile Bilgisayar PC için İngilizce Rusça İspanyolca Arapça | Aliexpress Mobile

Daha çok ne tür oyunlar? MOBA gibi için daha hızlı tuş basımı için iyi olabilir ama FPS, shooter oyunlar gibi tuşlara sürekli tekrar basılması gereken oyunlarda red switch almak daha mantıklı.

Hem sesini seviyorum hem de böyle nasıl desem silahlı oyun sevmem de Euro Truck Simulator 2, Minecraft için FIFA veya PES için anlatabildim mi bilmiyorum.

Çin'den alınıp marka kazılsa bile o kadar kalitesiz değil demek istedim ama yanlış anlamışsınız.
Philips yazınca kaliteli olmuyor maalesef blue switch çok istiyorsa ışıktan vazgeçip Gigabyte Force K83 almak kat kat daha iyi olur.

Çok ışık istiyorsa farklı öneride yaptım karar onun artık.

Dostum bana uygun mekanik klavye önerirmisin bütce 200 lira

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…