Philips SPK8614 bu klavyeyi öneriyorum gerçekten iyi bir model. Işıkları olsun o ses açma kapama tuşu ve diğer media player tuşları gerçekten çok işe yarar gözüküyor. 300 Liram olsa direkt alacağım bir klavye.
İnceleme videoları: Video 1 Video 2 Klavye sesi Video 4 (Donanım Arşivi)
Videolar sayesinde klavye hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz arkadaşımda sipariş etti bundan. Geleli 2 gün oldu paketlemesinde veya klavye olarak hiç bir sorun yaşamadı şimdilik. Ben de deneyimledim gerçekten hissiyatı güzel bir klavye.
Edit: Çin'den alınıp üzerine marka kazıyan firmalar gibi değil daha kaliteli bir klavye onu belirteyim.
Daha çok ne tür oyunlar? MOBA gibi için daha hızlı tuş basımı için iyi olabilir ama FPS, shooter oyunlar gibi tuşlara sürekli tekrar basılması gereken oyunlarda red switch almak daha mantıklı.
Daha çok ne tür oyunlar? MOBA gibi için daha hızlı tuş basımı için iyi olabilir ama FPS, shooter oyunlar gibi tuşlara sürekli tekrar basılması gereken oyunlarda red switch almak daha mantıklı.
Hem sesini seviyorum hem de böyle nasıl desem silahlı oyun sevmem de Euro Truck Simulator 2, Minecraft için FIFA veya PES için anlatabildim mi bilmiyorum.
Yine aynı tartışma arkadaş blue switch istemiş o yüzden önerdim. Çin'den alınıp marka kazılsa bile o kadar kalitesiz değil demek istedim ama yanlış anlamışsınız.