Oyun klavyesi tavsiyesi

Ahmet Çavdar

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Aspire A715-75G - İ5 10300H 2.5 GHz Turbo 4.5 GHZ - Intel UHD Graphics & GTX 1650 - 16 GB 2933 MHz

Asus TUF Gaming FX-505DT BQ180T - R5 3550H 2.1 GHz Turbo 3.7 GHz - Vega 8 & GTX 1650 - 16 GB 2400 MHz
Meslek
Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi
Arkadaşlar şimdi bir klavye almak istiyorum. Bunlardan birini alacağım. Fiyatları sırasıyla: 93, 95, 120, 94.
Aslında aklıma en çok yatan ilk linkteki. Sonuçta hem RGB hem de hoş duruyor. Ama klas duruşuyla RX7'de (üçüncü linkteki) aklımı karıştırmıyor değil yani. Asıl aklımı karıştıran şey ise fiyatları. Malum, ucuz etin suyu kara olur derler, ucuz alıp da iki güne elimde kalır mı diye korkuyorum ilk seçenekten.
Sizce hangisini tercih etmeliyim?
Not: Tepki süresi, mekanik hissi, makro tuşu vs. çok da umrumda değil. Güzel görünsün, işimi görsün, aradığım tek kriter bu.

Bloody B120'ye bir goz atin bence.

Evet Bloody markasını gördüm ancak bilmediğim bir marka olduğu için çok yanaşmadım. Nasıl bir marka?
Yalnız hepsi 4'ü de elinizde kalabilir.
Doğru diyorsunuz ama bütçe işte...
Bloody B120 için WASD tuşları çok çabuk kırıldı şeklinde yorumlar okudum şimdi, öyle bir sorun çıkar mı? Bir de silinmesi ne ölçüde?
Ben yaklaşık 13 sene Casper marka multimedya bir klavye kullandım ve tuşlarda aşınma olayı sıfırdı, geçenlerde bozuldu. Yani iki haftada tuşlar eridi gibi yorumlar okuyunca bu olayın olmaması için ne kritere bakmak lazım, onu bilmiyorum. Bilgilendirirseniz sevinirim

Son düzenleme:
Silikon tuşlar kırılgan evet ama yedek tuşlarda bu problem yok. Silinme yaşanabiliyor ama genelde 1.5 sene sonra oluyor bu durum. B120 alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…