Oyun Kodlama

Yazı geldi iş yok güç yok PHP 'yi öğreneyim sıra buna da gelecek ;)
PHP' de geliştirirsem kendimi ileriye dönük çok güzel bir adım atmış olurum. bu yaz 1,5 ay PHP 2 ayda C++ öğreneceğim. Vakit çok olmadı kursa giderim. Diğer arkadaşlara da öneririm vaktinizi buna harcayın ilerde elinizde bir iş olur. Çeşitli şirketlerede işe girersiniz.

Dostum bırak bu yazılım işlerini :) Bende uğraştım birşey yapamadım. Sen de Donanımcı ol, rahat et :D

Güldürdün dostum. Ben ilerledim bu işte. Bilen bilir benim neler yaptıkları bu PHP 'yi tan bitireyim hemen şu C++ ' ya el atacağım. Biz arkadaşlarla ticaretin deyiz aylık yüksek bir gelirimiz var bizim ;) Donanım şimdi senin nerene yarıyor ne kazandırıyor söyle. Bak ben şimdiden paramı kazanmaya başladım

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam da üstüne bastın diğer sektörlere göre en rahatı benim için bu. Adam gelip sen nereden bileceksin demiyor. Yaşımı bile sormuyor. Önüne gelene bakıyor. Diğer sektörlerde Yaş, İş, Tecrübe,Kariyer isterler. Yazılımda bundan eser yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk önce assembly ve makine dilini çok iyi bilmen lazım.
Bu işler, çok zor işler.
Kimi program packlenmiş crpyterlanmış oluyor.
Oyunlarda daha da beter.
Benim anlamadığım her oyun kırıldı da tek Hawx 2 kırılamadı, anlamadım gitti.

Uyarı! Bu konu 14 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı