kuroi kenshi Kilopat Katılım 1 Temmuz 2019 Mesajlar 116 Çözümler 1 19 Kasım 2019 #11 hikmet karahan dedi: Ekran kartı ile gelen diyorum elimde ekran kartı mevcut değil şuan. Genişletmek için tıkla... Kullanman için demek ki o kartın takılı olup driverlarının yüklü olması lazımmış. Eğer kart sende yoksa forumda olan bir kişiye hediye edebilirsin. Sende olup kullanamayacağına hiç olmazsa başkasında olsun o kullansın.
hikmet karahan dedi: Ekran kartı ile gelen diyorum elimde ekran kartı mevcut değil şuan. Genişletmek için tıkla... Kullanman için demek ki o kartın takılı olup driverlarının yüklü olması lazımmış. Eğer kart sende yoksa forumda olan bir kişiye hediye edebilirsin. Sende olup kullanamayacağına hiç olmazsa başkasında olsun o kullansın.
RTX 2080 Ti Kilopat Katılım 22 Ağustos 2017 Mesajlar 360 Çözümler 1 19 Kasım 2019 #12 Eğer oluyorsa kart takılı olan birine hesabını ve kodu gönder o aktif eder.
hikmet karahan Kilopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 76 19 Kasım 2019 #13 RTX 2080 Ti dedi: Eğer oluyorsa kart takılı olan birine hesabını ve kodu gönder o aktif eder. Genişletmek için tıkla... kart daha gelmedi diyorum
RTX 2080 Ti dedi: Eğer oluyorsa kart takılı olan birine hesabını ve kodu gönder o aktif eder. Genişletmek için tıkla... kart daha gelmedi diyorum
kuroi kenshi Kilopat Katılım 1 Temmuz 2019 Mesajlar 116 Çözümler 1 19 Kasım 2019 #14 O hikmet karahan dedi: kart daha gelmedi diyorum Genişletmek için tıkla... O zaman kartın gelince driverlarını eksiksiz kurup tekrar dene bu sefer olacaktır.
O hikmet karahan dedi: kart daha gelmedi diyorum Genişletmek için tıkla... O zaman kartın gelince driverlarını eksiksiz kurup tekrar dene bu sefer olacaktır.
hikmet karahan Kilopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 76 19 Kasım 2019 #15 kuroi kenshi dedi: O O zaman kartın gelince driverlarını eksiksiz kurup tekrar dene bu sefer olacaktır. Genişletmek için tıkla... Benim öğrenmek istediğim bu ekran kartı takılı olmadan bu oyunu alamıyormuyum. Böyle birşey var mı ki bana yok gibi geliyor. Varmı bilgisi olan.
kuroi kenshi dedi: O O zaman kartın gelince driverlarını eksiksiz kurup tekrar dene bu sefer olacaktır. Genişletmek için tıkla... Benim öğrenmek istediğim bu ekran kartı takılı olmadan bu oyunu alamıyormuyum. Böyle birşey var mı ki bana yok gibi geliyor. Varmı bilgisi olan.
kuroi kenshi Kilopat Katılım 1 Temmuz 2019 Mesajlar 116 Çözümler 1 19 Kasım 2019 #16 hikmet karahan dedi: Benim öğrenmek istediğim bu ekran kartı takılı olmadan bu oyunu alamıyormuyum. Böyle birşey var mı ki bana yok gibi geliyor. Varmı bilgisi olan. Genişletmek için tıkla... sen kodu nereye giriyosun
hikmet karahan dedi: Benim öğrenmek istediğim bu ekran kartı takılı olmadan bu oyunu alamıyormuyum. Böyle birşey var mı ki bana yok gibi geliyor. Varmı bilgisi olan. Genişletmek için tıkla... sen kodu nereye giriyosun
hikmet karahan Kilopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 76 20 Kasım 2019 #17 kuroi kenshi dedi: sen kodu nereye giriyosun Genişletmek için tıkla... nvidia geforce experience
kuroi kenshi Kilopat Katılım 1 Temmuz 2019 Mesajlar 116 Çözümler 1 20 Kasım 2019 #18 hikmet karahan dedi: nvidia geforce experience Genişletmek için tıkla... Gtx 960 geforce da kayıtlı olduğu için uyumsuzluk yaratıyodur. Herhangi bir hata alıyor musun?
hikmet karahan dedi: nvidia geforce experience Genişletmek için tıkla... Gtx 960 geforce da kayıtlı olduğu için uyumsuzluk yaratıyodur. Herhangi bir hata alıyor musun?
hikmet karahan Kilopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 76 20 Kasım 2019 #19 kuroi kenshi dedi: Gtx 960 geforce da kayıtlı olduğu için uyumsuzluk yaratıyodur. Herhangi bir hata alıyor musun? Genişletmek için tıkla... Teknik bir hata yüzünden kodu kullanamıyorsunuz falan diyor.
kuroi kenshi dedi: Gtx 960 geforce da kayıtlı olduğu için uyumsuzluk yaratıyodur. Herhangi bir hata alıyor musun? Genişletmek için tıkla... Teknik bir hata yüzünden kodu kullanamıyorsunuz falan diyor.