Oyun kolu gerekli mi?

Bütçe
maks 1000 mümkünse 500-600

themeister10

Hectopat
Daha fazla  
Yeni bir gaming laptop aldım. Oyun kolum yok. Markalı şeyler pahalı, XBOX orjinal kolları da çok pahalı. Logitech uygun sadece. Çakma üç harfli market malı çin malı ürünlere de para vermek mantıksız geliyor, maksimum 6 ay gidiyor sonra bozuluyor.

1. Gerekli mi boşa mı para?
2. F710 yerine F310 alsam pişman olur muyum çünkü titreşimi falan yok.
3. F710 aldığım senaryoda beni piller kaç gün/ay götürür?

eFootball dışında pek gerekli mi? GTA5, RDR2, PUBG, Cities:Skylines falan oynamayı düşünüyorum.

eFootball'u klavye ile oynasam keyif verir mi? Zamanında pes2013'ü klavyeden çok oynadım hatta fifa14'ü mousela bile oynadım.

Başka önerileriniz varsa onlara da açığım. Ayrıca F710 ve F310'un çok eski ve demode olduğunu da düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
F710 da F310 da uzun kullanımda el ağrıtıyor.

Hocam oyun kolu oynadığınız oyunlara göre değişir ama çok da gerekli değil bence.

Eğer futbol oyunları dışında oynamayacaksanız replika ürün işinizi görür. 350 liraya bulabilirsiniz DS4 replikası. Şahsen ben bir türlü alışamadım yarış, 2D oyunlar dışında oyun koluna. Geçen Left 4 Dead 2 oynadım bence klavye ile oynamak daha zevkliydi ama 350 liralık kolda jiroskop, titreşim falan çalışıyordu ve gayet normal bir şekilde oynattı. Bu tarz bir oyunda bile bana yettiyse size futbol oyununda replika kol her halükarde yete diye düşünüyorum.

Link atar mısınız hocam? En azından kullandığınızın benzeri bir ürünü.

Ben kablolu replika bir Xbox 360 kolu aldım üç yıldır taş gibi işimi görüyor.
Ürün linkini paylaşabilir misiniz hocam? Eğer internetten aldıysanız satıcı neydi?

Hocam araba sürülen her türlü oyunda gerekli bence; tek bir tuşla gaza, frene ve direksiyona full abanmaktansa tetikle ve analogla istediğin kadar gaza basmak ve direksiyon çevirmek her türlü daha fazla keyif verir ayrıca titreşim olayı da epey keyifli. Onun dışında hikayeli oyunlarda da gerekli bence, arkana yaslanıp elinin altından her şeyi kontrol edebilmek çok rahat ve ayrıca grafikleri bilgisayarı zorlayacak düzeye çekip 30-40 FPS aldığınız durumlarda gamepad ile oynamak size çok akıcı hissettirir ama aynı FPS ile mouse kullanırsanız aşırı kasar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…