Oyun kolu kullanamıyorum

Makaleler
1
Arkadaşlar milyonlarca insan kullanıyor ben beceremiyorum. Olmuyor arkadaş da FPS oyun girim dedim CS GO'da 1E 42 bitirdim oyunu. 12 senedir mouse klavye kullanıyorum alışamadım bir türlü. Araba futbol oyunu rahat oynuyorum ama olmuyor FPS oyun kol ile.

FPS oynarken klavye ve mouse kullanın o zaman. Neden illa gamepad ile oynamaya çalışıyorsunuz ki? Ayrıca PC'de aim desteği yok dolayısıyla konsoldaki gibi bir deneyim de elde edemezsiniz.

Bilgisayarda aim assist olmayan oyunlarda oldukça normal.
COD Warzone deneyin onda aim assist var konsollar gibi aynı.

Ama CS konusunda gamepad ile usta olan isnanlar bile aynı sonucu alacaklardır maalesef.

Hedef yardımı bulunan (Crysis 2, Crysis 3 Far Cry 4 gibi) oyunlarda deneyip kendinizi geliştirin.

CS GO 'yu gamepad ile oynayabilen birilerinin olduğunu sanmıyorum hocam. FPS oyunlarını gamepad ile oynayanlar da genelde PlayStation ile oynuyor ve haliyle sen hedefin sağına soluna sıksan da mermiler adama kayıyor(hedef yardımı-aim desteği vb.). O yüzden futbol ve araç oyunlarını oynayın gitsin, FPS oyunları bilgisayarda klavye mouse ile oynanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…