E EnnerValencia Hectopat Katılım 6 Eylül 2022 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #1 Arkadaşlar şu anda Logitech F710 kullanıyorum kolum bozuldu. Sizce aynısından mı almalıyım yoksa önerebileceğiniz bir kol var mı?
Arkadaşlar şu anda Logitech F710 kullanıyorum kolum bozuldu. Sizce aynısından mı almalıyım yoksa önerebileceğiniz bir kol var mı?
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 7.221 Makaleler 4 Çözümler 26 7 Temmuz 2025 #2 EnnerValencia dedi: Arkadaşlar şu anda Logitech F710 kullanıyorum kolum bozuldu. Sizce aynısından mı almalıyım yoksa önerebileceğiniz bir kol var mı? Genişletmek için tıkla... Bütçe nedir?
EnnerValencia dedi: Arkadaşlar şu anda Logitech F710 kullanıyorum kolum bozuldu. Sizce aynısından mı almalıyım yoksa önerebileceğiniz bir kol var mı? Genişletmek için tıkla... Bütçe nedir?
E EnnerValencia Hectopat Katılım 6 Eylül 2022 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #3 Mantar09 dedi: Bütçe nedir? Genişletmek için tıkla... 2 3 Xbox kolu istemiyorum.
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 7.221 Makaleler 4 Çözümler 26 7 Temmuz 2025 #4 EnnerValencia dedi: 2 3 Xbox kolu istemiyorum. Genişletmek için tıkla... GameSir Cyclone 2 Hall Effect 2.4g Wireless Controller Nintendo Switch, Windows PC, Android ,Ios - 2,749.17 TL + KDV çıkabilirsen kesinlikle öneririm.
EnnerValencia dedi: 2 3 Xbox kolu istemiyorum. Genişletmek için tıkla... GameSir Cyclone 2 Hall Effect 2.4g Wireless Controller Nintendo Switch, Windows PC, Android ,Ios - 2,749.17 TL + KDV çıkabilirsen kesinlikle öneririm.
E EnnerValencia Hectopat Katılım 6 Eylül 2022 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #5 Mantar09 dedi: GameSir Cyclone 2 Hall Effect 2.4g Wireless Controller Nintendo Switch, Windows PC, Android ,Ios - 2,749.17 TL + KDV çıkabilirsen kesinlikle öneririm. Genişletmek için tıkla... Kol Xbox tarzında ben kaç senelerdir PS tarzı kullanıyorum.
Mantar09 dedi: GameSir Cyclone 2 Hall Effect 2.4g Wireless Controller Nintendo Switch, Windows PC, Android ,Ios - 2,749.17 TL + KDV çıkabilirsen kesinlikle öneririm. Genişletmek için tıkla... Kol Xbox tarzında ben kaç senelerdir PS tarzı kullanıyorum.
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 7.221 Makaleler 4 Çözümler 26 7 Temmuz 2025 #6 EnnerValencia dedi: Kol Xbox tarzında ben kaç senelerdir PS tarzı kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... F710 da Xbox tarzında hocam sanırım PS düzeni istiyorsunuz @Katipke
EnnerValencia dedi: Kol Xbox tarzında ben kaç senelerdir PS tarzı kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... F710 da Xbox tarzında hocam sanırım PS düzeni istiyorsunuz @Katipke
zLuwis Decapat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 65 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #7 2-3 bütçen varsa en iyisi ikinci el DualSense var, bende var USB ile giriş sağlayınca bütün özellikleri destekliyor.
2-3 bütçen varsa en iyisi ikinci el DualSense var, bende var USB ile giriş sağlayınca bütün özellikleri destekliyor.
Katipke Decipat Ekipman Ustası Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 2.320 Makaleler 3 Çözümler 4 7 Temmuz 2025 #8 Mantar09 dedi: F710 da Xbox tarzında hocam sanırım PS düzeni istiyorsunuz @Katipke Genişletmek için tıkla... F710 ps tarzında ama onun yerine fantech revolver 3 öneririm. Stoklara geldiğinde onu alın bence.
Mantar09 dedi: F710 da Xbox tarzında hocam sanırım PS düzeni istiyorsunuz @Katipke Genişletmek için tıkla... F710 ps tarzında ama onun yerine fantech revolver 3 öneririm. Stoklara geldiğinde onu alın bence.
E EnnerValencia Hectopat Katılım 6 Eylül 2022 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #9 Mantar09 dedi: F710 da Xbox tarzında hocam sanırım PS düzeni istiyorsunuz @Katipke Genişletmek için tıkla... Xbox tarzıderken tuşlardan bahsetmiyorum joysticlerin yerlerinden bahsediyorum.
Mantar09 dedi: F710 da Xbox tarzında hocam sanırım PS düzeni istiyorsunuz @Katipke Genişletmek için tıkla... Xbox tarzıderken tuşlardan bahsetmiyorum joysticlerin yerlerinden bahsediyorum.
denizbaranseker0 Decipat Katılım 19 Kasım 2024 Mesajlar 1.111 Çözümler 5 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #10 zLuwis dedi: 2-3 bütçen varsa en iyisi ikinci el DualSense var, bende var USB ile giriş sağlayınca bütün özellikleri destekliyor. Genişletmek için tıkla... Konsol kullanılmıyorsa Dualsense ve Xbox kontrolcü alınmamalı. Hall effect falan hiçbir şey yok. Çok daha iyi seçenekler var. EnnerValencia dedi: Xbox tarzıderken tuşlardan bahsetmiyorum joysticlerin yerlerinden bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Revolver 3 bakın.
zLuwis dedi: 2-3 bütçen varsa en iyisi ikinci el DualSense var, bende var USB ile giriş sağlayınca bütün özellikleri destekliyor. Genişletmek için tıkla... Konsol kullanılmıyorsa Dualsense ve Xbox kontrolcü alınmamalı. Hall effect falan hiçbir şey yok. Çok daha iyi seçenekler var. EnnerValencia dedi: Xbox tarzıderken tuşlardan bahsetmiyorum joysticlerin yerlerinden bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Revolver 3 bakın.