Oyun kolu önerisi

Bütçe
800

charmelia

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, PC'den F1 25 oynamak için bir oyun kolu almak istiyorum. Gaz butonlarında bulunan özelliğin adını bilmiyorum ama kontra (az az gaz verebilmek) olmasını istiyorum. Özelliğin adını bilen varsa söyleyebilirse iyi olur. Onun dışında F/P bir oyun kolu istiyorum. Bütçem belirttiğim gibi.

Hocam 1500e Gamepower'in Monster'in falan var çıksa onları alırdım diye düşünüyorum da çıkmaz maalesef ya Max 1000 olur gibi.

Gamepower Force ve EasySMX X15 ile birebir aynı gamepad zaten benim attığım çıkmanız çok iyi olur.

Böyle şeylerde az para verip fiyat/performans ürün aramayınız. Xbox controller 9. nesil kolu tavsiye ederim tam uyumluluk sağlarsınız. Sevgiler , saygılarla.

Böyle şeylerde az para verip fiyat/performans ürün aramayınız. Xbox controller 9. nesil kolu tavsiye ederim tam uyumluluk sağlarsınız. Sevgiler , saygılarla.

Hepsinden daha kötü kol önerdiniz. Sevgiler , saygılar.

Başka var mıdır hocam 1100 bandına inebilsek fena olmaz.

Bu bütçede başka güzel cihaz yok; 1100 bandına düşmüştü bu cihaz 2–3 gün önce; keşke erkenden açsaydınız konuyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…