ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 2.511 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2025 #11 charmelia dedi: Başka var mıdır hocam 1100 bandına inebilsek fena olmaz. Gamepower Force iyi degil mi hocam zaten. Genişletmek için tıkla... İyi işte. Benzer demiyor hocam. Birebir aynı ürün. Logo farkı var sadece. Hepsiburada'da 1150 lira mı neydi dün, belki tekrar iner.
charmelia dedi: Başka var mıdır hocam 1100 bandına inebilsek fena olmaz. Gamepower Force iyi degil mi hocam zaten. Genişletmek için tıkla... İyi işte. Benzer demiyor hocam. Birebir aynı ürün. Logo farkı var sadece. Hepsiburada'da 1150 lira mı neydi dün, belki tekrar iner.
muratscd Hectopat Ekipman Ustası Dizüstü Cerrahı Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 6.182 Çözümler 26 Yer Florida Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 A515-58-50LB/Playstation 5 Slim Digital Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2025 #12 charmelia dedi: Yeni aklıma geldi maalesef. İndirime girer mi tekrar acaba. Genişletmek için tıkla... Kesin bir şey söyleyemem hocam; maalesef bu fiyattan da alınır ama kesinlikle. Elektronik: Hall Effect Gamepad 1070 TL Bu sürede uygun fiyatlı Gamepad arayanlara iyi bir tercih olacaktır. https://ty.gl/nrojztinu4b6b www.technopat.net
charmelia dedi: Yeni aklıma geldi maalesef. İndirime girer mi tekrar acaba. Genişletmek için tıkla... Kesin bir şey söyleyemem hocam; maalesef bu fiyattan da alınır ama kesinlikle. Elektronik: Hall Effect Gamepad 1070 TL Bu sürede uygun fiyatlı Gamepad arayanlara iyi bir tercih olacaktır. https://ty.gl/nrojztinu4b6b www.technopat.net
charmelia Hectopat Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 186 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2025 #13 muratscd dedi: Kesin bir şey söyleyemem hocam maalesef bu fiyatdan da alınır ama kesinlikle. Elektronik: Hall Effect Gamepad 1070 TL Bu sürede uygun fiyatlı Gamepad arayanlara iyi bir tercih olacaktır. https://ty.gl/nrojztinu4b6b www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Gamepower Force ile bu attıgınız aynı mı? ca9an dedi: İyi işte. Benzer demiyor hocam. Birebir aynı ürün. Logo farkı var sadece. Hepsiburada'da 1150 lira mı neydi dün, belki tekrar iner. Genişletmek için tıkla... Umarım iner
muratscd dedi: Kesin bir şey söyleyemem hocam maalesef bu fiyatdan da alınır ama kesinlikle. Elektronik: Hall Effect Gamepad 1070 TL Bu sürede uygun fiyatlı Gamepad arayanlara iyi bir tercih olacaktır. https://ty.gl/nrojztinu4b6b www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Gamepower Force ile bu attıgınız aynı mı? ca9an dedi: İyi işte. Benzer demiyor hocam. Birebir aynı ürün. Logo farkı var sadece. Hepsiburada'da 1150 lira mı neydi dün, belki tekrar iner. Genişletmek için tıkla... Umarım iner
muratscd Hectopat Ekipman Ustası Dizüstü Cerrahı Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 6.182 Çözümler 26 Yer Florida Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 A515-58-50LB/Playstation 5 Slim Digital Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2025 #14 charmelia dedi: Gamepower Force ile bu attıgınız aynı mı? Umarım iner. Genişletmek için tıkla... Evet birebir aynı cihazlar.
charmelia dedi: Gamepower Force ile bu attıgınız aynı mı? Umarım iner. Genişletmek için tıkla... Evet birebir aynı cihazlar.
charmelia Hectopat Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 186 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2025 #15 muratscd dedi: Evet birebir aynı cihazlar. Genişletmek için tıkla... anladım hocam. indirime girerse alabilirim o zaman beklemek lazım
muratscd dedi: Evet birebir aynı cihazlar. Genişletmek için tıkla... anladım hocam. indirime girerse alabilirim o zaman beklemek lazım
muratscd Hectopat Ekipman Ustası Dizüstü Cerrahı Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 6.182 Çözümler 26 Yer Florida Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 A515-58-50LB/Playstation 5 Slim Digital Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2025 #16 charmelia dedi: Anladım hocam. İndirime girerse alabilirim o zaman beklemek lazım. Genişletmek için tıkla... Siz bilirsiniz hocam.
charmelia dedi: Anladım hocam. İndirime girerse alabilirim o zaman beklemek lazım. Genişletmek için tıkla... Siz bilirsiniz hocam.
charmelia Hectopat Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 186 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2025 #17 muratscd dedi: Siz bilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğim özelliğe ne isim veriliyor bu arada bilginiz var mı?
muratscd dedi: Siz bilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğim özelliğe ne isim veriliyor bu arada bilginiz var mı?
muratscd Hectopat Ekipman Ustası Dizüstü Cerrahı Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 6.182 Çözümler 26 Yer Florida Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 A515-58-50LB/Playstation 5 Slim Digital Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2025 #18 charmelia dedi: Hocam dediğim özelliğe ne isim veriliyor bu arada bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Nerede dediniz hocam göremedim hangi özellik ?
charmelia dedi: Hocam dediğim özelliğe ne isim veriliyor bu arada bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Nerede dediniz hocam göremedim hangi özellik ?
The Destroyer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ağustos 2019 Mesajlar 2.417 Çözümler 31 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 8GB R7 7840HS 32GB Ram 1TB M.2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek ÇAYCI 12 Kasım 2025 #19 Çakma PS 4 kolu al geç. charmelia dedi: Hocam dediğim özelliğe ne isim veriliyor bu arada bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Trigger deniyor.
Çakma PS 4 kolu al geç. charmelia dedi: Hocam dediğim özelliğe ne isim veriliyor bu arada bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Trigger deniyor.
charmelia Hectopat Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 186 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2025 #20 muratscd dedi: Nerede dediniz hocam göremedim hangi özellik? Genişletmek için tıkla... RT ve LT tuşlarına uygulanan kuvvet olayı hocam. Az gaz vermek için falan.
muratscd dedi: Nerede dediniz hocam göremedim hangi özellik? Genişletmek için tıkla... RT ve LT tuşlarına uygulanan kuvvet olayı hocam. Az gaz vermek için falan.