Oyun kolu performans düşürüyor

Old Man Zangetsu

Femtopat
Daha fazla  
1-2 hafta önce Hades oynarken arkada müzik açmıştım. Gayet normal bir şekilde sesler geliyordu ama bir anda ses kesik kesik gelmeye başladı. Sanki YouTube videosunu Space'e basılı tutarak izliyormuş gibi. Sonrasında kulaklık driverlarını güncelledim ama sorun düzelmedi. Restart attım vs. yine düzelmedi. En son Hades'i sildim. Bir daha oyunlarda bu sorunu yaşamamıştım.

Geçenlerde lego Fortnite oynarken yine bu sorunu yaşamaya başladım. Ama bu sefer oyunda biraz kasıyormuş gibi oldu. Mesela sağa sola bakarken ses daha çok donuyor, görüntü kasarak ekrana geliyordu. Oyunu kapatmak için klavyeye geçtim ve klavyede herhangi bir tuşa bastığımda sorunun düzeldiğini fark ettim. Elime tekrar kolu aldım ama kol ile oynamaya başladığımda oyun tekrar kasmaya başladı. Oyun kolunu kapatıp açtığımda sorunun çözüldüğünü fark ettim. Ancak 10-15 dakika sonra yine aynı sorun oldu ve tekrar kapatıp açmam gerekti. Bu durum cidden can sıkıyor. (oyun kolu kablosuzken sorun oluyor. Kablo ile takıp uzun süre oynamadım ama tak-çıkar yaptığımda oyun normale dönüyor ve kasmıyor. Tabii ki yine 10-15 dakika için.)

Aygıt Yöneticisi'nden driverları güncelledim, AMD uygulamasını güncelledim, oyun kolunu güncelledim, kulaklığın driverlarını güncelledim.

oyun kolum: Xbox series Wireless 9. nesil.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı