Oyun konsolu mu PC mi?

Hocam güldürmeyin beni oyun konsolundamı oyunlar pahalı? RDR 2 150 Cyberpunk 200'e kadar düştü Xbox'da daha ne oyunlar ne kadar düştü görsen.

Konsollardaki fiyatlardan haberleri dahi olmayan insanlar orada oyunlar pahalı diye PC al diyor herkese şu anda konsolda cok daha ucuz ama net zamlanır.

Aynen hocam PC'deki 2000TL'lik oyunda konsolda 200TL olarak kalacak tabii ki orayada zam gelecek zaten exclusive oyunlar çıkmasa ben çoğu alan kişinin almayacağını düşünüyorum.

Aynen hocam PC'deki 2000TL'lik oyunda konsolda 200TL olarak kalacak tabii ki orayada zam gelecek zaten exclusive oyunlar çıkmasa ben çoğu alan kişinin almayacağını düşünüyorum.

Net zamlanır zaten yazdım ama insanlar hala Steam fiyatlarını ucuz zannediyor PC ve konsol fiyatı dengelendi artık hocam konsolların olayı F/P olması ülkemizde olmasa da Avrupa ve Amerika'da herkeste konsol var çünkü 500 dolar adamlar hem PS hem Xbox aliyor rahatına bakiyor Avrupa ve Amerika'da konsol oyun kültürü var dijital oyun dahi almayıp CD koleksiyonu yapiyorlar ancak Türkiye'de bilgisayar oyunculuğu popüler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı