K Kenedy1224 Decapat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 148 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2022 #1 Selamlar, oyun kurulurken yarısında Setup'ı kapattım ve biraz alan gitti. Bu alanı nasıl geri kazanabilirim?
Selamlar, oyun kurulurken yarısında Setup'ı kapattım ve biraz alan gitti. Bu alanı nasıl geri kazanabilirim?
yekizm Kilopat Katılım 25 Şubat 2019 Mesajlar 202 Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte Z590 Aorus Ultra Anakart İntel i5-10600KF İşlemci Asus Tuf Gaming Rtx 3060 Tİ V2 OC Ekran Kartı 3000 MHZ CL 15 32 GB RAM Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2022 #2 Kenedy1224 dedi: Selamlar, oyun kurulurken yarısında Setup'ı kapattım ve biraz alan gitti. Bu alanı nasıl geri kazanabilirim? Genişletmek için tıkla... Diski biçimlendirmeyi denedinizmi? Artı 0 Eksi
Kenedy1224 dedi: Selamlar, oyun kurulurken yarısında Setup'ı kapattım ve biraz alan gitti. Bu alanı nasıl geri kazanabilirim? Genişletmek için tıkla... Diski biçimlendirmeyi denedinizmi?
KS KS K Kenedy1224 Decapat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 148 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2022 #3 yekizm dedi: Diski biçimlendirmeyi denedinizmi? Genişletmek için tıkla... Bunu yapmak istemem. Önceden başıma geldiğinde bu dosyaların %temp%(örnek) gibi bir klasörde durduğunu söylemişlerdi. Artı 0 Eksi
yekizm dedi: Diski biçimlendirmeyi denedinizmi? Genişletmek için tıkla... Bunu yapmak istemem. Önceden başıma geldiğinde bu dosyaların %temp%(örnek) gibi bir klasörde durduğunu söylemişlerdi.