MotoCBR Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.552 Makaleler 8 Çözümler 15 19 Mart 2022 #1 Oyun kurarken unarc.dll hatası alıyorum nasıl düzeltirim?
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.363 Makaleler 8 Çözümler 180 19 Mart 2022 #2 MotoCBR dedi: Oyun kurarken unarc.dll hatası alıyorum nasıl düzeltirim? Genişletmek için tıkla... Nasıl oyun kurarken korsan mı? Artı 0 Eksi
MotoCBR dedi: Oyun kurarken unarc.dll hatası alıyorum nasıl düzeltirim? Genişletmek için tıkla... Nasıl oyun kurarken korsan mı?
KS KS MotoCBR Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.552 Makaleler 8 Çözümler 15 19 Mart 2022 #3 XPLSG dedi: Nasıl oyun kurarken korsan mı? Genişletmek için tıkla... Hayır Zula kurarken bu hatayı veriyor. Artı 0 Eksi
XPLSG dedi: Nasıl oyun kurarken korsan mı? Genişletmek için tıkla... Hayır Zula kurarken bu hatayı veriyor.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.363 Makaleler 8 Çözümler 180 19 Mart 2022 #4 MotoCBR dedi: Hayır Zula kurarken bu hatayı veriyor. Genişletmek için tıkla... Sakıncası yoksa sizin için Steam'den kurun. Fakat galiba sadece Steam hesabını bağlar oyuna. Artı 0 Eksi
MotoCBR dedi: Hayır Zula kurarken bu hatayı veriyor. Genişletmek için tıkla... Sakıncası yoksa sizin için Steam'den kurun. Fakat galiba sadece Steam hesabını bağlar oyuna.
KS KS MotoCBR Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.552 Makaleler 8 Çözümler 15 19 Mart 2022 #5 XPLSG dedi: Sakıncası yoksa sizin için Steam'den kurun. Fakat galiba sadece Steam hesabını bağlar oyuna. Genişletmek için tıkla... Bir de hocam başka oyunlar kurarken setuplarında'da alıyordum önceden isimlerini hatırlamıyorum. Başka oyun denedim aynı hatayı verdi. Artı 0 Eksi
XPLSG dedi: Sakıncası yoksa sizin için Steam'den kurun. Fakat galiba sadece Steam hesabını bağlar oyuna. Genişletmek için tıkla... Bir de hocam başka oyunlar kurarken setuplarında'da alıyordum önceden isimlerini hatırlamıyorum. Başka oyun denedim aynı hatayı verdi.
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 19 Mart 2022 #6 Korsan olduğu için hatayı alıyorsunuz. Kendiniz demişsiniz zaten "setup" diye normal bir şey. Artı 0 Eksi
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.363 Makaleler 8 Çözümler 180 19 Mart 2022 #7 Silinen üye dedi: Korsan olduğu için hatayı alıyorsunuz. Kendiniz demişsiniz zaten "setup" diye normal bir şey. Genişletmek için tıkla... Zula'yı korsan mı kuracak? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mart 2022 Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Korsan olduğu için hatayı alıyorsunuz. Kendiniz demişsiniz zaten "setup" diye normal bir şey. Genişletmek için tıkla... Zula'yı korsan mı kuracak?
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 19 Mart 2022 #8 Zula diyerek geçiştirmeyi çalışıyor okusana azıcık. Artı 0 Eksi