Oyun lisansları güvenilir mi?

brkna6

Zeptopat
Daha fazla  
Sadece 6 aydır ilk defa kendi bilgisayarımı kullanıyorum, neredeyse her zaman sadece oyun oynamak için bilgisayar kullanıyorum. Ve bunu yapmak için de oyun satın almam gerekiyor ancak güncel oyun fiyatları çok pahalı, ben de hem fiyattan kar etmek için hem de daha fazla oyun alabilmek için web üzerinden oyun lisansı veren sitelerden alışveriş yapmayı düşünüyorum. Eğer bildiğiniz oyun lisansı veren güvenilir siteler varsa yazabilir misiniz? Ben YouTube reklamlarında çıkan saglamlisans.com sitesini keşfettim, forumlarda da çoğunlukla güvenilir dendiğini gördüm. Ama web üzerinden alınan lisansları kullanmak hakkunda hiçbir bilgim yok. Bunları aldıktan sonra direkt mi kullanmaya başlayacağım, başka bir araç da kurmama gerek var mı vb. gibi sorularım var. Yardımcı olur musunuz? Teşekkür ederim.

Sadece 6 aydır ilk defa kendi bilgisayarımı kullanıyorum, neredeyse her zaman sadece oyun oynamak için bilgisayar kullanıyorum. Ve bunu yapmak için de oyun satın almam gerekiyor ancak güncel oyun fiyatları çok pahalı, ben de hem fiyattan kar etmek için hem de daha fazla oyun alabilmek için web üzerinden oyun lisansı veren sitelerden alışveriş yapmayı düşünüyorum. Eğer bildiğiniz oyun lisansı veren güvenilir siteler varsa yazabilir misiniz? Ben YouTube reklamlarında çıkan saglamlisans.com sitesini keşfettim, forumlarda da çoğunlukla güvenilir dendiğini gördüm. Ama web üzerinden alınan lisansları kullanmak hakkunda hiçbir bilgim yok. Bunları aldıktan sonra direkt mi kullanmaya başlayacağım, başka bir araç da kurmama gerek var mı vb. gibi sorularım var. Yardımcı olur musunuz? Teşekkür ederim.

Key mi diyorsunuz, Steam keyleri?

Nereden aldığınıza göre değişir güvenilirlikleri.

Son düzenleyen: Moderatör:
SağlamLisans'ın yaptığı uygulamayı deneme amaçlı 1 saat kadar kullanmıştım. İçerisinde çoğu hikayeli oyun var zaten. Sistem de çok basit aslında, SağlamPass'in uygulamasını indirip kuruyoruz, sonrasında içerisinde oynamak istediğimiz oyuna tıklayınca, o oyuna içeren bir steam hesabına yönlendiriliyoruz.

İtemsatış gibi yerlerde satılan hesaplarla aynı mantık ama burada sanırım hesaplar direkt SağlamLisansa ait.

Sağlamlisans veya diğer ortak kullanım hesap olarak satış yapan yerlerden alırsanız; online oynayamıyorsunuz.

durmaplay vb gibi key satan sitelerde, eski oyunlarda epey indirimler olabiliyor.
Buralardan aldığınız keyler ile, steamda kendi hesabınızda oyunu aktif edebilirsiniz.
Dolayısıyla oyun size ait olur ve online vb. tüm özelliklerini kullanabilirsiniz.

Bu gibi sitelerde keylerin aktif olmama durumu olabiliyor. Bilindik sitelerde bu gibi durumlarda yeni key gönderiyorlar. Key aktif olduktan sonra başka bir sorun olmaz.

kanka offline hikayeli oyunlar alacaksan itemsatıstan paylaşımlı hesap yada cd key alabilirsin ben genelde paylaşımlı hespa kullanıyorum en cep yakmayan ekonomik olan yöntemi bu ama eğer oyun tamamen benim olsun, kendi hesabımda dursun diyorsan cd key almanı öneririm.ozellikle eski oyunlarda fiyatlar daha uygun olabiliyor. aldığınız keyi steam hesabınıza kendiniz tanımlıyorsunuz, böylece oyun kalıcı oluyor ve online dâhil tüm özellikleri kullanabiliyorsunuz.

SağlamLisans veya diğer ortak kullanım hesap olarak satış yapan yerlerden alırsanız; Online oynayamıyorsunuz.

DurmaPlay vb gibi key satan sitelerde, eski oyunlarda epey indirimler olabiliyor.
Buralardan aldığınız keyler ile, Steam'de kendi hesabınızda oyunu aktif edebilirsiniz.
Dolayısıyla oyun size ait olur ve Online vb. tüm özelliklerini kullanabilirsiniz.

Bu gibi sitelerde keylerin aktif olmama durumu olabiliyor. Bilindik sitelerde bu gibi durumlarda yeni key gönderiyorlar. Key aktif olduktan sonra başka bir sorun olmaz.

Öncelikle teşekkür ederim. SağlamLisans'taki oyun keylerinin sadece offline oyunlarda geçerli olduğunu başta bilmiyordum. Hem az oyun var hem de paralı, oyun keyi almaktan vazgeçtim, FitGirl boşuna mı var :D muhtemelen dediğiniz gibi Online oyunlar oynstabilecek sitelerden key alacacağım veya ChatGPT'ya da Gemini gibi yapay zeka abonelikleri alacağım.

Onlar hakkında da bilen ya da kullanan varsa, bu yapay zeka abonelikleri güncel mi oluyor? Yani yeni bir model gelirse ona da sahip oluyor mu ya da en son sürüm modeller var mı? Bir de bildiğiniz Online oyun keyleri veren siteler varsa önerir misiniz? Teşekkürler.

Öncelikle teşekkür ederim. SağlamLisans'taki oyun keylerinin sadece offline oyunlarda geçerli olduğunu başta bilmiyordum. Hem az oyun var hem de paralı, oyun keyi almaktan vazgeçtim, FitGirl boşuna mı var :D muhtemelen dediğiniz gibi Online oyunlar oynstabilecek sitelerden key alacacağım veya ChatGPT'ya da Gemini gibi yapay zeka abonelikleri alacağım.

Onlar hakkında da bilen ya da kullanan varsa, bu yapay zeka abonelikleri güncel mi oluyor? Yani yeni bir model gelirse ona da sahip oluyor mu ya da en son sürüm modeller var mı? Bir de bildiğiniz Online oyun keyleri veren siteler varsa önerir misiniz? Teşekkürler.
Rica ederim.

Başkaları da varmı bilmiyorum.

(Bu tür sitelerde ortak hesap satışları da olabiliyor. Oyun ararken buna da dikkat edin.)

Yalnız şu sıralar yeni yıl indirimleri de oluyor. Aradığınız oyuna önce steam, epic store vb bakın. Fiyat yüksekse diğer key satan siteleri bakın.

Ücretli yapay zekalar konusunda bilgim yok.

1-) Gemini var bende 700 TL olan versiyonu evet en güncelini kullanıyorsunuz.

2-) paylaşımlı hesap ve keyler ayrı şeyler.

Paylaşımlı hesap:
Size bir hesap verilir oyunu kurarsınız ama yalnızca offline oynayabilirsiniz.

Key:
Size bir kod verilir bunu Steam'de etkinleştirirsiniz oyun sizin hesabınıza tanımlanır.

1-) Gemini var bende 700 TL olan versiyonu evet en güncelini kullanıyorsunuz.

2-) paylaşımlı hesap ve keyler ayrı şeyler.

Paylaşımlı hesap:
Size bir hesap verilir oyunu kurarsınız ama yalnızca offline oynayabilirsiniz.

Key:
Size bir kod verilir bunu Steam'de etkinleştirirsiniz oyun sizin hesabınıza tanımlanır.

Tamamdır teşekkür ederim.

Rica ederim.

Başkaları da var mı bilmiyorum.

(Bu tür sitelerde ortak hesap satışları da olabiliyor. Oyun ararken buna da dikkat edin.)

Yalnız şu sıralar yeni yıl indirimleri de oluyor. Aradığınız oyuna önce Steam, Epic Store vb bakın. Fiyat yüksekse diğer key satan siteleri bakın.

Ücretli yapay zekalar konusunda bilgim yok.

Yardımınız ve uyarınız için teşekkürler.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı