Atakergit Decapat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 665 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2023 #1 Warband, Skyrim gibi oyunlara mod yapmak istiyorum ama nasıl yapılacağını bilmiyorum. Hangi motoru kullanmalıyım?
Warband, Skyrim gibi oyunlara mod yapmak istiyorum ama nasıl yapılacağını bilmiyorum. Hangi motoru kullanmalıyım?
ktskn Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 1.625 Çözümler 2 10 Ekim 2023 #2 Hazır konusu açılmışken, ben de Genshin Impact için yapmak istiyorum. O yüzden konuyu takibe alıyorum.
Hazır konusu açılmışken, ben de Genshin Impact için yapmak istiyorum. O yüzden konuyu takibe alıyorum.
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.228 Makaleler 3 Çözümler 83 10 Ekim 2023 #3 Atakergit dedi: Warband, Skyrim gibi oyunlara mod yapmak istiyorum ama nasıl yapılacağını bilmiyorum. Hangi motoru kullanmalıyım? Genişletmek için tıkla... Eğer unity oyun ise melon loader denen C# kütüphanesi ile yapabilirsin. Ama Unity değilse oyundan oyuna değişir. Warbandın kaynakları kolay bulunduğundan kolayca düzenleyebiliyorsun.
Atakergit dedi: Warband, Skyrim gibi oyunlara mod yapmak istiyorum ama nasıl yapılacağını bilmiyorum. Hangi motoru kullanmalıyım? Genişletmek için tıkla... Eğer unity oyun ise melon loader denen C# kütüphanesi ile yapabilirsin. Ama Unity değilse oyundan oyuna değişir. Warbandın kaynakları kolay bulunduğundan kolayca düzenleyebiliyorsun.
lynch01 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 2.520 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Dual 4070 Super Oc 12 GB Ryzen 5 7500F Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2023 #4 Oyunun grafik motoruna göre değişir