Oyun motoru önerisi

eymencaliskan39

Centipat
Merhaba, 1,2 senedir Roblox'tan oyun yapıyorum bu projelerim başarılı oldu bazıları 3bin+ oyuncu tarafından oynandı fakat artık yeteneklerimi Roblox dışında kullanmak istiyorum Roblox Studio uygulamasına benzer arayüzlü bir oyun motoru önerebilir misiniz?

Source 2 ücretsiz. Unreal engine 5.4 ücretsiz.

Merhaba, 1,2 senedir Roblox'tan oyun yapıyorum bu projelerim başarılı oldu bazıları 3bin+ oyuncu tarafından oynandı fakat artık yeteneklerimi Roblox dışında kullanmak istiyorum Roblox Studio uygulamasına benzer arayüzlü bir oyun motoru önerebilir misiniz?

Çok fazla Roblox oynuyorum yaptığın oyunu duymuş olabilirim rica etsem oyununuzun adını söyler misiniz? Tamamen merektan. Bu arada Unity güzel bir motor hazır şablonlar istiyorsan UE5.

Lua bildiğiniz için LÖVE'yi size öneriyorum. Bir motordan çok bir Framework. Motorunuzu inşaat edebilirsiniz. Lua kullanan başka düzgün motor yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı