Oyun nasıl bitirilir?

alper_ozkan

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bende artık bilgisayardan oyun oynamaya başlamak istiyorum. Orta seviye bir bilgisayar aldım. Sorum şu;
5-6 tane hikayeli oyun seçtim (CoD, GTA vb.) bu oyunları tek tek alıp tek tek mi oynamalıyım yoksa hepsini alıp karışık mı oynamalıyım hangi türlü hikayelere hakim olup keyifli bir şekilde bitiririm.
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bende artık bilgisayardan oyun oynamaya başlamak istiyorum. Orta seviye bir bilgisayar aldım. Sorum şu;
5-6 tane hikayeli oyun seçtim (CoD, GTA vb.) bu oyunları tek tek alıp tek tek mi oynamalıyım yoksa hepsini alıp karışık mı oynamalıyım hangi türlü hikayelere hakim olup keyifli bir şekilde bitiririm.
Teşekkürler.
Bir oyunu bitirip diğer oyuna başlarsanız hikayeyi daha iyi anlarsınız. O nedenle tek tek gidin.

Teşekkürler.
Hocam oyun kısa ise (20 30 saat) ise karışık gitmeyin ama baktınız oyun bayıyor karışık gitmeye başlayabilirsiniz. Eğer oyun uzun ise ve sizi ufak ufak baymaya başladıysa karışık gitmeye başlayabilirsiniz.

Teşekkürler.

Kısa olan oyunlarla başla mesela CoD ile 5-6 saatlik hikayeleri var sıkmaz ama Witcher'la başlarsanız bir anda 200 saatlik oyun sıkabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı