Çözüldü Steam Oyun nasıl diskten USB'ye taşınır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

xardali

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba iyi günler, bu konuyu açan kişiler var fakat çoğu eskiye dayandığı için tekrar sormak istiyorum. Ben yeni bir SSD'ye geçiş yapacağım ve bu yüzden GTA gibi yüksek GB oyunları USB belleğe taşımayı düşünüyorum normalde hepsini baştan yüklerdim fakat ev interneti iyi olmadığı için bu çok zamanımı alıyor GTA'yı 1 hafta da falan indirdim o yüzden oyunları USB belleğe atıp yeni SSD geldiği zaman SSD'ye atmak mantıklı mı oyun dosyalarında bir sorun olur mu cevap veren herkese teşekkür ediyorum.

Çözüm
Aslında bir nevi doğru anladınız şöyle özetleyeyim oyunları USB belleğe taşıycam sonrasında yeni SSD'yi kasaya taktıktan sonra USB'ye attığım oyunları tekrar yeni SSD'ye atacağım benim merak ettiğim bu bahsettiğim şey sonucunda oyunları SSD'ye attıktan sonra tekrar, oyunlar bozulur mu?

Bozulmalar olabilir net bir şey soyleyem ama dosyaları dogrularsan zaten eksik dosyaları geri indirecektir.
Merhaba iyi günler, bu konuyu açan kişiler var fakat çoğu eskiye dayandığı için tekrar sormak istiyorum. Ben yeni bir SSD'ye geçiş yapacağım ve bu yüzden GTA gibi yüksek GB oyunları USB belleğe taşımayı düşünüyorum normalde hepsini baştan yüklerdim fakat ev interneti iyi olmadığı için bu çok zamanımı alıyor GTA'yı 1 hafta da falan indirdim o yüzden oyunları USB belleğe atıp yeni SSD geldiği zaman SSD'ye atmak mantıklı mı oyun dosyalarında bir sorun olur mu cevap veren herkese teşekkür ediyorum.

GTA git ayarlar de özelliklere bas yüklü dosyalara git gorseldekine bas ve yukliyecegin yeri sec.
Ama oyun cok yavaslıyacaktır haberin olsun.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-01-23 131252.png
    Ekran görüntüsü 2025-01-23 131252.png
    7,2 KB · Görüntüleme: 29
Yeni SSD taktıktan sonra eski depolama biriminden alıp yine yeni SSD'ye de aktarma mümkün aslında ama isteğiniz daha farklı da ben mi anlamadım

Yeni SSD taktıktan sonra eski depolama biriminden alıp yine yeni SSD'ye de aktarma mümkün aslında ama isteğiniz daha farklı da ben mi anlamadım.

Aslında bir nevi doğru anladınız şöyle özetleyeyim oyunları USB belleğe taşıycam sonrasında yeni SSD'yi kasaya taktıktan sonra USB'ye attığım oyunları tekrar yeni SSD'ye atacağım benim merak ettiğim bu bahsettiğim şey sonucunda oyunları SSD'ye attıktan sonra tekrar, oyunlar bozulur mu?

Bozulmalar olabilir net bir şey soyleyem ama dosyaları dogrularsan zaten eksik dosyaları geri indirecektir.

Çözüm
Bozulma değil de yavaşlama olur oyun USB'de. Mesela ben Harddiskte GTA 5'i offline oynarken çok sorun yaşamadan oynuyordum fakat Fivem'de yeni bir server'a girince beterin beteri oluyordu harita dakikalarca yavaş yavaş yükleniyordu. Oyundan oyuna, moddan moda değişir

Bozulma değil de yavaşlama olur oyun USB'de. Mesela ben hard diskte GTA 5'i offline oynarken çok sorun yaşamadan oynuyordum fakat FiveM'de yeni bir Server'a girince beterin beteri oluyordu harita dakikalarca yavaş yavaş yükleniyordu. Oyundan oyuna, moddan moda değişir.

Hayır hayır ben USB'den oyunu oynamıycağım ben sadece USB de oyunu saklıycam sonrasında SSD'ye atıp tekrar oynayacağım USB'yi sadece taşıma olarak kullanacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı