Çözüldü Steam Oyun nasıl hediye edilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BeyDegilefendi

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 580 8GB-Ryzen 5 2600-16GB DDR4 3200 Mhz RAM
Şimdi bir oyunu hediye etmek istiyorum. Şimdiden envanterime silah desenleri gibi ekleyip, bekleme vakti gelince de hediye etme gibi bir olay var mı? Kusura bakmayın, tam anlatamadım ama anladınız İnşallah.

Çözüm
Hayır, satın alım aşamasında "kendim için satın al" ve "bir başkası için satın al" kısmından seçerek almalısınız. Şimdi alıp sonra hediye edemezsiniz. Bir başkası için satın al kısmından arkadaşınızı seçersiniz, doğrudan onun kütüphanesine gider.
Hayır, satın alım aşamasında "kendim için satın al" ve "bir başkası için satın al" kısmından seçerek almalısınız. Şimdi alıp sonra hediye edemezsiniz. Bir başkası için satın al kısmından arkadaşınızı seçersiniz, doğrudan onun kütüphanesine gider.

Çözüm
Teşekkür ederim hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim hocam.
1760798568785.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı