Y Yunus mrk Decapat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 356 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar oyun yüklemeyi bilmiyorum galiba. İnternetten nasıl oyun yükleri? M kuramıyorum. Kurarken internet Explorer çıkıyor. Bununla devam et falan yani olmuyor. İnternetten nasıl oyun kurarım?
Arkadaşlar oyun yüklemeyi bilmiyorum galiba. İnternetten nasıl oyun yükleri? M kuramıyorum. Kurarken internet Explorer çıkıyor. Bununla devam et falan yani olmuyor. İnternetten nasıl oyun kurarım?
arasela01 Femtopat Katılım 29 Eylül 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #31 Ascendency dedi: Steam en büyüğüdür. Steam ve Epic Games'e güven. Ek olarak Epic Games ücretsiz oyun dağıtıyor. Geçen aylarda GTA V vb. dağıtılmışı. Genişletmek için tıkla... Reis ihanete uğradık be fiyatlar uçtu gelecekten geliyorum Akwjsjws Artı 0 Eksi
Ascendency dedi: Steam en büyüğüdür. Steam ve Epic Games'e güven. Ek olarak Epic Games ücretsiz oyun dağıtıyor. Geçen aylarda GTA V vb. dağıtılmışı. Genişletmek için tıkla... Reis ihanete uğradık be fiyatlar uçtu gelecekten geliyorum Akwjsjws
T teconost Picopat Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #32 ...... Artı 0 Eksi