Oyun nasıl Microsoft Store'dan yayınlanır?

egemennuss

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ben dün Microsoft partner aldım ve oyunumu yayımlamak istiyordum. Tam yayınlarken ekranda sadece appx uzantılı dosyalar diyordu ama ben nasıl yapacağımı bilmiyordum. Oyunumu Unreal Engine 4 üzerinden geliştiriyorum. Nasıl Appx uzantılı dosya elde edeceğim?

Dosya Ekleri

• appx.png
    appx.png
    58,2 KB · Görüntüleme: 103
“Universal Windows Platform” olarak geçer hocam. Şu an elimde bilgisayar olmadığı için gösteremiyorum ama Building ederken Windows 10 veya UWP‘yi seçerek paketleyebilirsiniz.

“Universal Windows platform” olarak geçer hocam. Şu an elimde bilgisayar olmadığı için gösteremiyorum ama Building ederken Windows 10 veya uwp‘yi seçerek paketleyebilirsiniz.

Benim kullandığım sürümde göremedim.

Ben şu an Windows 64 Bit üzerinden Build ediyorum ama öyle görmüyor yani ben bunu nasıl appx e çeviririm hiçbir yerde bunun kaynağı yok.

Benim kullandığım sürümde göremedim.

Ben şu an Windows 64 Bit üzerinden Build ediyorum ama öyle görmüyor yani ben bunu nasıl appx e çeviririm hiçbir yerde bunun kaynağı yok.
Ekran fotoğrafı atar mısınız?
Win32 yani EXE olarak mı build ediyorsunuz. Direkt olarak UWP olarak build ederseniz daha kolay olur sizin için.

Belki bunlar yardımcı olabilir:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam şöyle bir tutorial buldum;
C6mj7A2VsAE9L-3.jpg

Son düzenleme:
Ekran fotoğrafı atar mısınız?
Win32 yani exe olarak mı Build ediyorsunuz. Direkt olarak UWP olarak Build ederseniz daha kolay olur sizin için.

Belki bunlar yardımcı olabilir:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam şöyle bir tutorial buldum;
C6mj7A2VsAE9L-3.jpg

Merhaba geç yanıt için üzgünüm. Sizin dediğiniz bütün forumlara göz attım ve hala bir çözüme varamadım, resimdeki gibi buildlemeye bastığım zaman sadece bunlar çıkıyor.

Dosya Ekleri

• png.png
    png.png
    797,4 KB · Görüntüleme: 64
Merhaba geç yanıt için üzgünüm. Sizin dediğiniz bütün forumlara göz attım ve hala bir çözüme varamadım, resimdeki gibi buildlemeye bastığım zaman sadece bunlar çıkıyor.
Hocam o zaman Win32 programı Store'a paketlemek için başka bir yöntem var.
MSIX paketleme yaparak exe uzantılı dosyaları appx formatına çevirebiliyorsunuz.

Hocam o zaman Win32 programı Store'a paketlemek için başka bir yöntem var.
Msıx paketleme yaparak exe uzantılı dosyaları appx formatına çevirebiliyorsunuz.

Merhaba,ben bugün çoğu işi halletim ama bana lisans gerekiyor ve şu an elimde csr ve private key adlı iki tane dosya var.

Merhaba,ben bugün çoğu işi halletim ama bana lisans gerekiyor ve şu an elimde csr ve private key adlı iki tane dosya var.
Hocam fotoğraf atarsanız daha yardımcı olabilirim?
Bu arada APPX veya MSİX dosyasını elde ettiniz değil mi?
Eğer Store'a yüklemeden önce test etmek isterseniz, Sideload olarak yüklemeniz gerekiyor. Bunun için de sertifika dosyasına sağ tık yapıp yükle demeniz gerekiyor.

Hocam fotoğraf atarsanız daha yardımcı olabilirim?
Bu arada appx veya msix dosyasını elde ettiniz değil mi?
Eğer Store'a yüklemeden önce test etmek isterseniz, sideload olarak yüklemeniz gerekiyor. Bunun için de sertifika dosyasına sağ tık yapıp yükle demeniz gerekiyor.

Merhaba,MSİX dosyası olarak kaydetti.
Ben şimdi birtane lisans elde ettim SSL Manager ile ben bunu kaydedip MSİX Packaging Tool a atıyorum ve ordaki bilgileri girdikten sonra dosyayı oluşturuyor, sonra ben bunu açmak istediğimde yükle yazısı deaktif oluyor ve lisans doğrulanmadı hatası veriyor. hata kodu (0x800B010A).
Microsoft Partner a yüklerken ise resimdeki hataları veriyor

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-02-09 215407.png
    Ekran görüntüsü 2023-02-09 215407.png
    10,8 KB · Görüntüleme: 61
  • Ekran görüntüsü 2023-02-09 215656.png
    Ekran görüntüsü 2023-02-09 215656.png
    86,2 KB · Görüntüleme: 46
  • Ekran görüntüsü 2023-02-09 215726.png
    Ekran görüntüsü 2023-02-09 215726.png
    26,4 KB · Görüntüleme: 61
  • Ekran görüntüsü 2023-02-09 220843.png