Oyun notebooku önerisi

01trk

Kilopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
3. Sırada attığın linkteki A5 gayet kullanışlı laptop uzun süre kullandım memnun kaldım.

Piyasada bulunan 1000 serisi ekran kartlı laptoplar yeni versiyon olduğu için fiyatları dolar kuruyla orantılı olarak yüksek oluyor. GTX 1050 ve 1050Ti gibi ekran kartlarına sahip laptoplar yeni oldukları için sana çok çok daha iyi performans verecektir ve seni daha uzun süre götürecektir. Tabi bütçen yeterse. Ama oyun odaklı alacağın için de en az 960M bulmaya çalış. O da olmadı 950M'in altına inme.

Bütçen yetiyorsa bunu öneririm: Abra A5 V11.1 15.6" Oyun Bilgisayarı

Hiç kullandınız mı kullandıysanız performansı nasıl

Piyasada bulunan 1000 serisi ekran kartlı laptoplar yeni versiyon olduğu için fiyatları dolar kuruyla orantılı olarak yüksek oluyor. GTX 1050 ve 1050Ti gibi ekran kartlarına sahip laptoplar yeni oldukları için sana çok çok daha iyi performans verecektir ve seni daha uzun süre götürecektir. Tabi bütçen yeterse. Ama oyun odaklı alacağın için de en az 960M bulmaya çalış. O da olmadı 950M'in altına inme.

Bütçen yetiyorsa bunu öneririm: Abra A5 V11.1 15.6" Oyun Bilgisayarı
3700 çok yüksek maalesef bütçem yetmiyor

3. Sırada attığın linkteki A5 gayet kullanışlı laptop uzun süre kullandım memnun kaldım.
Oyunlarda nasıl performans verdi bi kaç örnek söyleyebilir misiniz (bf4,r6s vs.)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı