Steam Oyun önerileri

610308

Decapat
Merhaba 20 dolar gibi bir bütçem var. 21 22 gibi arttırabilirim buçuğu önemli değil. Yani oynarım ama çok hikaye oyunu sevdiğim söylenemez daha çok souls-like, hayatta kalma tarzı oyunları seviyorum ama siz güzel olan hepsini önerebilirsiniz çünkü neyi beğeneceğim belli olmuyor. Şimdiden teşekkürler.

Hayatta kalmaysa oynamadıysanız The Forest serisini öneririm hikayeli oyunu sevdirir ve ek olarak Dying Light serisi bana sorarsanız en güzel oyunlardandır her açısıyla mükemmel...
Bir de arkadaşlarınız varsa Rust'ı öneririm çok saran bir oyun ama tek gitmiyor bence bir oynadınızmı saatlerce kalkamıyorsunuz çok sarıyor.

The Forest'ın iki oyunuda bar Dying Light tada sadece 1.oyunu var 2.oyunu almayı düşündüm ama yeni içerik çok yok gibi oyüzdrn kararsız kaldım DL2 de.

The Forest'ın iki oyunuda bar Dying Light tada sadece 1.oyunu var 2.oyunu almayı düşündüm ama yeni içerik çok yok gibi oyüzdrn kararsız kaldım DL2 de.

Bazılarına göre 2. oyunu daha iyi denemekten zarar gelmez bence ki bende tavsiye ederim pişman olcağınızı düşünmüyorum parasını sonuna kadar hak ediyor bir de Steam'de iyi indirimde almanızı tavsiye ederim.

Teşekkür ederim şu an indirimde diye biliyorum o zaman onu alacağım.

İndirim beklerim dersen DayZ öneririm 24 dolsr civarına düşüyor.

@610308, Days Gone'ı motorlu Dying Light olarak düşünebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…