Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hangi oyunlardan büyük zevk aldınız? Önerileriniz için teşekkürler. Her oyunu tavsiye edebilirsiniz.
Assassins Creed III, Hitman Absolution, Call of Black Ops II oynamayı düşünüyorum, hangisinden başlasam?
Black Ops 2 Call Of Duty serisinde gerçekten muhteşem bir adım attı. Ben oynadım bitirdim. Önceki COD oyunlarında suya bomba attığım zaman pek animasyon yoktu, ancak Black Ops 2'de suya bomba attığın zaman havaya sıçrıyor, muhteşem bir şey. Süper özellikleri olan bir oyun. Ben Black Ops 2 videosu da çektim, yakına atacağım foruma. Tavsiye ederim...
Farcry 3-4, Ryse Son Of Rome, Middle Earth Shadow Of Morder, Battlefield 4(senaryo bakımından üçe göre daha iyi), Titanfall, Counter Strike Global Offensive.
Aynen ben de şöyle Single'ı güzel oyunlar arıyorum. DayZ ve CS:GO sıktı artık şu sıralar fc4 oynuyorum fc3'ü çok sevmiştim zaten. COD serisinin hepsini bitirdim. Bu arada BO:2 oynamanı tavsiye ederim çok güzel oyun. Bu arada bana da Story Mode'u güzel olan bir oyun önerirseniz sevinirim.