Oyun önerileriniz?

beanliyo

Hectopat
Hangi oyunlardan büyük zevk aldınız? Önerileriniz için teşekkürler. Her oyunu tavsiye edebilirsiniz.
Assassins Creed III, Hitman Absolution, Call of Black Ops II oynamayı düşünüyorum, hangisinden başlasam?

Black Ops 2 Call Of Duty serisinde gerçekten muhteşem bir adım attı. Ben oynadım bitirdim. Önceki COD oyunlarında suya bomba attığım zaman pek animasyon yoktu, ancak Black Ops 2'de suya bomba attığın zaman havaya sıçrıyor, muhteşem bir şey. Süper özellikleri olan bir oyun. Ben Black Ops 2 videosu da çektim, yakına atacağım foruma. Tavsiye ederim...

Farcry 3-4, Ryse Son Of Rome, Middle Earth Shadow Of Morder, Battlefield 4(senaryo bakımından üçe göre daha iyi), Titanfall, Counter Strike Global Offensive.

Hitman hem hikaye hem oynayış bakımından diğer iki oyundan bence daha iyi Türkçe olmasıda cabası :)

Aynen ben de şöyle Single'ı güzel oyunlar arıyorum. DayZ ve CS:GO sıktı artık şu sıralar fc4 oynuyorum fc3'ü çok sevmiştim zaten. COD serisinin hepsini bitirdim. Bu arada BO:2 oynamanı tavsiye ederim çok güzel oyun. Bu arada bana da Story Mode'u güzel olan bir oyun önerirseniz sevinirim. :D

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı