Oyun önerisi: Amnesia The Bunker

vahşet123

Hectopat
Makaleler
1
Az önce Amnesia: The Bunker bitirdim. Öneririm 5 saat civarı bitiyor ve tek oturuşta bitirdim. Outlast tarzı korku-hayatta kalma sevenler baksın kesinlikle. Oyundaki sevdiğim bir kısım: Oyunda köprülü bir kısım var, acaba şuraya şişe atıp canavarı oraya çeksem sonra silah ile altını kırsam canavar düşer mi diye düşünüyorum deniyorum ve aynen düşündüğüm şekilde oluyor. Oyunda böyle kısımlar çok var ve aynı hayal ettiğin şekilde bölümün geçilmesi hoş. Oyun Gamepass'te var.

Oyunu geçenlerde denemiştim. Korku sevenler kesinlikle denemeli, ben korku çok severim ama öyle bir gerildim ki oynayamadım oyunu

Oyunda ben ne düşündüysem hiçbiri gerçekleşmedi. İpucunda mümkün olduğunu düşündüğünüz şey büyük ihtimalle mümkündür diye iddialı yazmışlar ama ne denediysem olmadı. Farelere bomba atıyorum ölmüyorlar. Benzin döküp fişekle yeri yakıyorum belki meşaleyi tutuştururum diye olmuyor. Haritada 3 kısım var üçünde de benden ne yapmamı istediğini anlayamadım saatlerce denediğim halde. Saçma sapan bir oyun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…