Merhaba hocam, inceleme için teşekkürler Oyunu biraz araştırdım ve pek kapsamlı olmadığını, ayrıca öğrenmenize yardımcı olan bir öğretici falan da olmadığını gördüm.
İnternette de pek fazla rehber yok, siz oyunu nasıl öğrenmiştiniz?
Benimde bir arkadaşım öğretmişti. oyun aslında öğrenmesi pek zor değil oyunu kendi başınıza oynasanız 2 saate çözersiniz ama her farklı moda geçiş yaptığınızda o moduda öğrenmeniz gerekiyor ve bazı modlar gerçekten çok zor öğreniliyo
oyunun default yani modsuz halinin inşaat kısmını anlatiyim
Oyun başladığı sırada bir adet karargahınız olucak karargaha bastığınızda sağda üretilebilecek olan birimler çıkacaktır eğer map büyükse oradan 10 tane küçükse 4,5 tane inşaatcı basın
bütün inşaatcılar eğitilince bir inşaatcının üzerine 2 kere basın ve bütün inşaatcıları seçicektir inşaatcıları seçtikten sonra yine sağda(map'in altında)inşaat edilebilecek yapılar gözükecektir bu yapıların hepsini size söyliyeyim
Maden: sadece belirli yerlere kurula bilen ve saniye başına 8$ veren bir yapı kendisini geliştirip kazancını arttırabilirsin
Taret: sadece kara birimlerine ateş açabilen bir savunma yapısı
Hava Savunma Tareti: adı üzerinde sadece hava araçlarına ateş edebilen bir savunma yapısıdır
kara fabrikası: Tank Top gibi birimler üretebilmene işe yarar
Hava Fabrikası: Uçak,Dron,Helikopter gibi birimler üretebilmene işe yarar
Deniz fabrikası: gemi,denizaltı gibi çeşitli gemileri üretebilmene işe yarar
Tamir Merkezi: koyduğun yapılar zarar görürse yavaş bir şekilde tamir eder
Lazer defansı:Gelen roketleri havada imha edebilrmene yarar
Fabrikatör:Madenler gibidir 4 kat daha az para üretir ama istediğin yere koyabilirsin
Deneysel fabrika: yine kara birimleri üretebildiğin bir yer galiba (oyunda 60 saatim var ama modsuz oynamadığım için bilmiyorum)
Nükleer Füze fırlatıcı: Nükleer füze Üretip Fırlatmana yarayan bir yapı maaliyeti çok fazla
Anti Nükleer defansı: Gelen Nükleer bir füzeyi daha az maaliyetle havada imha etmeye yarar (bazen engelleyemiyor)
Oyunun modsuz halinde fazla oynamadım hatırladıklarım bunlar.
Hocam mobilden oynuyorum fakat arkadaş yok
Sorun değil mobildende gelebilirsiniz arkadaşlık isteğini kabul ettim.