Lyraess Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Şubat 2018 Mesajlar 2.200 Makaleler 3 Çözümler 17 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 - RX6700XT - 8x4 3000 MHz Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2020 #11 gleran dedi: Detroit Become Human Genişletmek için tıkla... O oyun bende çok sıkıntılı ya, ilk bölümü bitirince oyun yanıt vermiyor. Gittim 110 lira para verdim bir de. Çözemedim bir türlü. nih dedi: Shadow of Mordor ve Shadow of War oyunlarına bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, bir bakacağım. Yılın oyunu ödülünü kazanmış diye görmüştüm. Perceival dedi: Anlatılmaz, oynanır. Genişletmek için tıkla... Kesin oynanması gerek o zaman.
gleran dedi: Detroit Become Human Genişletmek için tıkla... O oyun bende çok sıkıntılı ya, ilk bölümü bitirince oyun yanıt vermiyor. Gittim 110 lira para verdim bir de. Çözemedim bir türlü. nih dedi: Shadow of Mordor ve Shadow of War oyunlarına bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, bir bakacağım. Yılın oyunu ödülünü kazanmış diye görmüştüm. Perceival dedi: Anlatılmaz, oynanır. Genişletmek için tıkla... Kesin oynanması gerek o zaman.
Perceival Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2017 Mesajlar 3.846 Çözümler 16 16 Temmuz 2020 #13 Lyraess dedi: Kesin oynanması gerek o zaman Genişletmek için tıkla... Aynen öyle, açık dünya, gizlilik ögeleri içeren, hikaye tabanlı bir FPS oyunu. Dövüş mekanikleri ve vuruş hissiyatı çok iyi, 1 dakikalık Gameplay videosu izlersen, anlarsın zaten ne demek istediğimi.
Lyraess dedi: Kesin oynanması gerek o zaman Genişletmek için tıkla... Aynen öyle, açık dünya, gizlilik ögeleri içeren, hikaye tabanlı bir FPS oyunu. Dövüş mekanikleri ve vuruş hissiyatı çok iyi, 1 dakikalık Gameplay videosu izlersen, anlarsın zaten ne demek istediğimi.
Lyraess Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Şubat 2018 Mesajlar 2.200 Makaleler 3 Çözümler 17 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 - RX6700XT - 8x4 3000 MHz Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2020 #14 Slytherinli dedi: Hollow Knight Genişletmek için tıkla... 2D oyunları sevmem ama denenebilir, hikayeli bir oyun mu?
Slytherinli dedi: Hollow Knight Genişletmek için tıkla... 2D oyunları sevmem ama denenebilir, hikayeli bir oyun mu?
gleran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 5.273 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2020 #15 Lyraess dedi: O oyun bende çok sıkıntılı ya, ilk bölümü bitirince oyun yanıt vermiyor. Gittim 110 lira para verdim bir de. Çözemedim bir türlü. Genişletmek için tıkla... Bilgim yok bu error hakkinda ben bitirdim oyunu bir sorun olmadı.
Lyraess dedi: O oyun bende çok sıkıntılı ya, ilk bölümü bitirince oyun yanıt vermiyor. Gittim 110 lira para verdim bir de. Çözemedim bir türlü. Genişletmek için tıkla... Bilgim yok bu error hakkinda ben bitirdim oyunu bir sorun olmadı.
Slytherinli Kilopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 388 16 Temmuz 2020 #16 Lyraess dedi: 2D oyunları sevmem ama denenebilir, hikayeli bir oyun mu? Genişletmek için tıkla... Evet hikayesi var, haritasıda çok büyük ve çok çeşitli düşmanlar var.
Lyraess dedi: 2D oyunları sevmem ama denenebilir, hikayeli bir oyun mu? Genişletmek için tıkla... Evet hikayesi var, haritasıda çok büyük ve çok çeşitli düşmanlar var.
Nahri Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Kasım 2018 Mesajlar 2.205 Makaleler 1 Çözümler 13 16 Temmuz 2020 #17 Dishonored 1 ve 2'yi kesinlikle deneyin. 1. oyunu oynadım 2. oyunu oynamayı planlıyorum izlediğim kadarıyla o da güzel.
Dishonored 1 ve 2'yi kesinlikle deneyin. 1. oyunu oynadım 2. oyunu oynamayı planlıyorum izlediğim kadarıyla o da güzel.
Lyraess Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Şubat 2018 Mesajlar 2.200 Makaleler 3 Çözümler 17 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 - RX6700XT - 8x4 3000 MHz Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2020 #18 Slytherinli dedi: Evet hikayesi var, haritasıda çok büyük ve çok çeşitli düşmanlar var. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, deneyeceğim.
Slytherinli dedi: Evet hikayesi var, haritasıda çok büyük ve çok çeşitli düşmanlar var. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, deneyeceğim.
ixdrone Decipat Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 700 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi / Oyun geliştirici 16 Temmuz 2020 #19 Metro Last Light, Metro Exodus.
eNyzii1 Hectopat Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 309 Yer İstanbul Avcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #20 Dead Space 1 ve 2 oyna. Çok güzel oyunlardır. İkisini de 3'er kez baştan sona oynadım.